sprekere
 

AKTIV SOMMER: Kom deg ut i naturen og gjennomfør 30 minutters daglig aktivitet gjennom hele juli. Foto: Shutterstock / Scanpix.

Sommerkonkurranse:

Aktiv til 1000 med Vektklubb

Hold deg aktiv 30 minutter daglig i juli.

I samarbeid med sprekere.no sparker Vektklubb i gang årets sommerkonkurranse.

Loggfør en halvtimes mosjon hver dag - og vinn gavekort på treningsutstyr til en verdi av 1000 kroner.

Prøv dette: Effektiv styrkeøkt utendørs

Juli er måneden hvor mange tar fri og kanskje reiser utenlands eller på hytta, da er det lett å sluntre unna med treningen. Hold deg motivert ved å delta på 1000-minutters-konkurransen vår. Konkurransen er gratis og uforpliktende - eksklusivt for våre Vektklubbmedlemmer. (Du må være VK-medlem for å delta.)

Vinn treningsutstyr

Når du klikker på «Meld deg på»-lenken, blir du automatisk sendt til sprekere.no, hvor selve konkurransen vil foregå. Det er gratis å melde seg inn i Sprekere. Her loggfører du din daglige aktivitet, og her kan du også følge med og heie på de andre deltakerne gjennom sommerkonkurransen.

Les også: Hold formen i ferien med 6 effektive øvelser

Konkurransen sparker i gang 1. juli, og avsluttes 31. juli. Vi trekker en vinner av treningsutstyr til en verdi av 1000 kroner når konkurransen avsluttes.

God sommer – og lykke til!

I Vektklubb.no får du hjelp til å balansere energiinntak og energiforbruk, slik at du kan lykkes med vektreduksjon og å holde vekten stabil etter vektnedgangen.

Sjekk når du kan nå din idealvekt!

Kalorikontroll overalt? Last ned Vektklubb-appen i App Storeeller i Google Play