Frokosten på menyen

Publisert: 2009-02-12 09:30

Hei! Er ikke så glad i kjøttpålegg og liknende, og i frokostmenyen til Vektklubb.no, er det en del av dette. Er det ok å spise for eksempel en til to grove Wasa knekkebrød med banan og et glass Biola til i stedet? Eller bare én banan og ett glass Biola? Er dette tilstrekkelig næring til frokost? Lurer dessuten på hvor viktig det er å alltid følge dagsmenyene for vektreduksjon, eller kan jeg sette sammen egen dagsmeny ut i fra det jeg liker å spise fra menyene i vektklubb.<br />Hilsen Laila

Cultura naturell inneholder litt mindre kalorier enn Biola naturell.Hei!

Menyene for de ulike måltidene i Vektklubb.no er ment som forslag eller veiledende eksempler.

Se menyene her

Du kan skifte ut de matvarene du ønsker med det du foretrekker. Det er viktig at du benytter sunne matvarer og at du passer på mengdene og at du får passe mye energi (kcal) i maten du spiser og drikken du inntar i løpet av dagen og over tid.

Bruk dagboken til å kontrollere at du følger veiledning om daglig anbefalt kalorinivå og fordeling av næringsstoffer, også når du ikke følger menyen.

Du kan også bruke menyforslagene delvis, eller som veiledende for ditt kosthold. Hvis det er dager du synes forslaget til frokost eller andre måltider er passende for deg, så kan du jo holde på dette.

Istedenfor å bruke Biola kan du kanskje bruke Cultura som inneholder litt mindre energi.
Poenget er at du setter sammen menyer som er sunne og inneholder passe mye energi.

Lykke til!

Vennlig hilsen Christian A. Drevon

Annonse

Kickstart 2023 med Vektklubb!

Nå får du 30 % rabatt på alle våre medlemskap. Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og ukentlige menyforslag utarbeidet av kliniske ernæringsfysiologer. I tillegg får du inspirerende artikler som motiverer til en sunn livsstil. Bli medlem i dag!

Siste sjanse! Bestill før:

0dager

13 timer

36minutter

25 sekunder

Du kan nå betale med

*Samtlige medlemskap fortsetter å løpe til ordinær pris etter bindingsperioden. Ordinær pris for 3 md: 249 kr/ md, ordinær pris for 6 md: 199 kr/ md, ordinær pris for 12 md: 149 kr/ md. Medlemskapet løper inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her