Kan du anbefale saltimer?

Vektklubb
Publisert: 2009-07-16 10:26

POPULÆRT: Body Pump er en gruppetime som kjøres på 11 000 treningssentre verden over. Treningen er utholdende styrketrening med stang. Enkle og effektive øvelser til fengende musikk, gjør timen så populær.

Foto: Helge Mikalsen

Hei Anne Mette!

Jeg liker veldig godt å trene. Jeg trener tre dager i uken og får jeg til flere dager gjør jeg det.

På de tre dagene trener jeg den ene dagen en time med step med høy intensitet, andre dagen trener jeg 30 minutter spinning etterfulgt av en time bodypump. Og den tredje dagen trener jeg først en halv time med høy puls, etterfulgt av 30 minutter styrke på ball.

Er det noe mer jeg kan trene for å forbrenne mer fett? Eller noe annet? Hva vil du anbefale at jeg skal trene hvis jeg får til mer enn disse tre dagene? Jeg liker ikke å trene i studio. Må være på saltimer.

Fra Hilde

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Du kan nå betale med

  • strex

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

Flere artikler

Smerte i leggen

Smerte i leggen

Trener hver dag unntatt lørdag (hviledag)og mitt treningsprogram er slik:<br />Mandag: Squash 45 minutter<br />Tirsdag: Fotball halvannen time<br />Onsdag: Squash 30 til 40 minutter etterfulgt av en time sirkel- styrketrening<br />Torsdag: Fotball en time<br />Fredag: Fjelltur ca to timer<br />Lørdag: Hviledag<br />Søndag: Én time fotball<br />Dette er minimum og det blir ofte et par kveldsturer på en times tid utenom dette.<br />Her for 14 dager siden på fotballtrening, uten at det var noen spesiell situasjon/grunn (kanskje litt sliten), fikk jeg plutselig bare en voldsom smerte i venstre legg. De andre sier det er en strekk, tok det rolig i to tre dager og begynte så smått og trene igjen men litt mer forsiktig. Kjente jo at det murret litt i skaden i leggen. Nå i dag, 14 dager etter, kom den tilbake på nytt på fotballtrening (særdeles irriterende). Den var ikke fullt så sterk som sist, men sterk nok til at jeg ikke kan løpe. Har trent i underkant av et halt års tid med dette programmet, og har ingen erfaring med skader fra idrett/ trening fra før.<br />Jeg er en mann på 43 år og er nå 99 kilo, høyden min er 1.74 meter. Er helt avhengig av å trene for og lykkes i min vektreduksjon. Har per i dag en nedgang på ca en halv til ett kilo i uken og er tilfreds med det.<br />Spørsmålene mine er følgene, da jeg ikke har mye erfaring med kontinuerlig trening fra før:<br />Hva gjør jeg for å bli kvitt denne fordømte strekken på kortest mulig tid?<br />Hvordan kan jeg trene uten å gjøre skaden vondt verre? For treningen må jeg på en eller annen måte opprettholde.<br />Er det farlig/uheldig å trene så mye/hardt at jeg kjenner smerten? Bør jeg trene på en annen måte i skadeperioden og hvor lang er denne type skadeperioden vanligvis? Og sist men ikke minst, hva slags trening bør jeg avstå fra? Hva er faresignalene når trening ikke lenger er bra i forhold til skaden? Hvor lang tid må jeg regne med at det skal gå før jeg kan øke treningsintensiteten min til det normale igjen? <br />Hilsen Nils

Mat som stabiliserer magen

Mat som stabiliserer magen

Jeg har slitt en del med vondt i magen, treg mage/løs mage. I perioder kjenner jeg meg veldig oppblåst og har treg mage. Dette er gjerne etterfulgt av løs mage.<br />Jeg har ikke gluten- eller laktoseallergi.<br />Trenger forslag til mat som kan stabilisere magen.<br />Har og dilemma når det gjelder mat og trening. For å følge kostplanen, synes jeg noen ganger jeg føler jeg har spist for lite for å utføre en hard treningsøkt, eller en lengre fjelltur. Forslag til sunn og mettende mat til en frokost før en firetimer lang fjelltur i motbakker og ned igjen.<br />Hilsen fra Johanne

Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her