Mager frokost?

Vektklubb
Publisert: 2010-08-09 13:59

Har begynt å lage frokost med<br />1 avokado<br />2 egg<br />3 tomater<br />og iblant 2 skiver brød<br />Kan du si noe om dette er en bra frokost når man skal ned i vekt?<br />Fra Kenneth

Hei, 1 avokado, 2 egg, 3 tomater og 2 skiver brød representerer cirka 500 kcal og er en kraftig frokost. Ernæringsmessig vil jeg anbefale at du kutter ut de to eggene. De bidrar med svært mye protein og langt over anbefalt dagsdose for kolesterol (450 mg mot anbefalt < 300 mg). Erstatt eggene med grønnsaker, litt magert kjøttpålegg eller fet fisk som makrell i tomat, sursild, røkt makrell eller sardiner. Ellers er det ikke lett å gi deg råd om hvilke matvarer du skal spise til frokost. Du bør lære så mye om hvordan kostholdet bør være at du daglig kan gjøre dine sunne valg. Vektklubb.no gir deg en rekke av de verktøy du trenger for at du kan øke kunnskapen din for å gjøre gode valg av matvarer både til frokost og andre måltider.

Vennlig hilsen Christian A. Drevon

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her