Restaurant- en sabbotør

Publisert: 2006-10-03 15:14

Jeg er ny i Vektklubb.no og er veldig stolt fordi jeg har vært flink, og kommet godt i gang. I forbindelse med jobben må jeg ofte på restaurant og nå er jeg redd for at kuren skal sprekke helt, fordi jeg ikke har kontroll over hva maten inneholder der. Hvilke ting bør jeg holde meg unna? Og hva bør jeg velge? <br /><br />Med hilsen fra Liv

Hei Liv.
Det kan være en utfordring å holde seg til kalorinivået dersom man er ofte på restaurant, fordi det er ofte mye skjult fett i restaurantmaten. Det brukes blant annet mye fløte, smør, creme fraiche og oljebaserte marinader. Under funksjonen "mat og oppskrifter" på vektklubbsidene ligger et stykke jeg har skrevet om hvordan man kan spise sunt på restaurant, der kan du få tips!
Lykke til i vektklubb.
Eli Anne Myrvoll

Annonse

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Samtlige medlemskap fortsetter å løpe etter valgt innmeldingsperiode. Medlemskapet løper inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en tjeneste eid av VG
Ansv. redaktør og adm. direktør: Gard Steiro
Nyhetsredaktør: Tora Bakke Håndlykken
Utviklingsredaktør: Øyvind Brenne
Redaktør Feature/VG+: Jane Throndsen
Politisk redaktør: Hanne Skartveit
Her finner du #vgvektklubb
Ansvarlig journalist: Elisabeth Stigum
Kopiering av materiale fra VG og Vektklubb for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.
© 2022 Verdens Gang AS
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her