Restaurant- en sabbotør

Publisert: 2006-10-03 15:14

Jeg er ny i Vektklubb.no og er veldig stolt fordi jeg har vært flink, og kommet godt i gang. I forbindelse med jobben må jeg ofte på restaurant og nå er jeg redd for at kuren skal sprekke helt, fordi jeg ikke har kontroll over hva maten inneholder der. Hvilke ting bør jeg holde meg unna? Og hva bør jeg velge? <br /><br />Med hilsen fra Liv

Hei Liv.
Det kan være en utfordring å holde seg til kalorinivået dersom man er ofte på restaurant, fordi det er ofte mye skjult fett i restaurantmaten. Det brukes blant annet mye fløte, smør, creme fraiche og oljebaserte marinader. Under funksjonen "mat og oppskrifter" på vektklubbsidene ligger et stykke jeg har skrevet om hvordan man kan spise sunt på restaurant, der kan du få tips!
Lykke til i vektklubb.
Eli Anne Myrvoll

Annonse

Kickstart 2023 med Vektklubb!

Nå får du 30 % rabatt på alle våre medlemskap. Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og ukentlige menyforslag utarbeidet av kliniske ernæringsfysiologer. I tillegg får du inspirerende artikler som motiverer til en sunn livsstil. Bli medlem i dag!

Siste sjanse! Bestill før:

0dager

12 timer

14minutter

30 sekunder

Du kan nå betale med

*Samtlige medlemskap fortsetter å løpe til ordinær pris etter bindingsperioden. Ordinær pris for 3 md: 249 kr/ md, ordinær pris for 6 md: 199 kr/ md, ordinær pris for 12 md: 149 kr/ md. Medlemskapet løper inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her