Er det lønnsomt å ta bort allergi medisinen og naproxen-e mht vektreduksjon?

Vektklubb
Publisert: 2010-08-19 14:22

Har fibromyalgi og veier vel ca 5-6 kilo for mye. Har ulike allergi som bl.a. timotei, melk og andre allergier. Bruker ulike medikamenter mot dette. Fibro gir ulike plager som er litt belastende, som for eksempel febersymptomer, ryggplager osv. Jeg vil redusere vekten min. Er det lønnsomt å ta bort allergi medisinen og naproxen-e og kan medisinen gi opphopping av vann i kroppen? Hvordan bør en trene? Har tidligere trent på treningssenter et par år uten vektreduksjon etter endt røykestopp.<br />Hilsen fra anonym

Hei, Det er ikke kjent at bruk av allergimedisin eller Naproxen fører til økt risiko for å gå opp i vekt pga opphopning av fett eller vann, med det forbehold at du ikke blir så trett av allergimedisin at du ikke orker å være fysisk aktiv.
Du bør være fysisk aktiv i dagliglivet. Skaff deg en skritteller som kan gi inspirasjon til å gå mer du ellers ville gjøre. Ellers er det nyttig å bruke store muskelgrupper ved å sykle, gå på ski, jogge, svømme, løfte vekter og danse. Lykke til!
Vennlig hilsen Christian A. Drevon

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her