Er det lønnsomt å ta bort allergi medisinen og naproxen-e mht vektreduksjon?

Publisert: 2010-08-19 14:22

Har fibromyalgi og veier vel ca 5-6 kilo for mye. Har ulike allergi som bl.a. timotei, melk og andre allergier. Bruker ulike medikamenter mot dette. Fibro gir ulike plager som er litt belastende, som for eksempel febersymptomer, ryggplager osv. Jeg vil redusere vekten min. Er det lønnsomt å ta bort allergi medisinen og naproxen-e og kan medisinen gi opphopping av vann i kroppen? Hvordan bør en trene? Har tidligere trent på treningssenter et par år uten vektreduksjon etter endt røykestopp.<br />Hilsen fra anonym

Hei, Det er ikke kjent at bruk av allergimedisin eller Naproxen fører til økt risiko for å gå opp i vekt pga opphopning av fett eller vann, med det forbehold at du ikke blir så trett av allergimedisin at du ikke orker å være fysisk aktiv.
Du bør være fysisk aktiv i dagliglivet. Skaff deg en skritteller som kan gi inspirasjon til å gå mer du ellers ville gjøre. Ellers er det nyttig å bruke store muskelgrupper ved å sykle, gå på ski, jogge, svømme, løfte vekter og danse. Lykke til!
Vennlig hilsen Christian A. Drevon

Annonse

Kickstart 2023 med Vektklubb!

Nå får du 30 % rabatt på alle våre medlemskap. Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og ukentlige menyforslag utarbeidet av kliniske ernæringsfysiologer. I tillegg får du inspirerende artikler som motiverer til en sunn livsstil. Bli medlem i dag!

Siste sjanse! Bestill før:

2dager

15 timer

12minutter

39 sekunder

Du kan nå betale med

*Samtlige medlemskap fortsetter å løpe til ordinær pris etter bindingsperioden. Ordinær pris for 3 md: 249 kr/ md, ordinær pris for 6 md: 199 kr/ md, ordinær pris for 12 md: 149 kr/ md. Medlemskapet løper inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her