Trenger hjelp til å slanke meg!

Publisert: 2007-04-17 09:54

Det har ikke skjedd mye med vekten de første månedene. Det er min feil også. Jeg klarer ikke å få fulgt programmet helt. Bor i utlandet, og det er derfor vanskelig å følge matrettene anbefalt for dagen. Ikke har jeg mye tid til overs for å kunne lage mat heller, og treningen har heller ikke blitt bedre, men faktisk så har det blitt mindre trening. <br />Er helt frustrert og har så fryktelig lyst til å gå ned i vekt. Kan du hjelpe meg? Kanskje jeg bør starte hele programmet på nytt? Hvordan skal jeg gjøre det? Trenger hjelp, sitter fast og da er det som regel enklest å slutte bare. Men jeg vil ikke slutte! Hjelp meg, hvis du kan!</p><p>Hilsen F

Hei!

MOT SIN HENSIKT: Noen ganger kan det å veie seg virke stressende og misvisende. En enkel og aslternativ måte å måle utvikling på er for eksempel å prøve på en trang olabukse, og prøve den igjen om en måned.

Pia Solberg


Les også:Motivasjonsforedrag tente slankelysten

Jeg foreslår at du i en periode ikke fokuserer så mye på vekta. Dersom du legger press på deg selv om at du må ned vekt, blir fallhøyden større. Alt vi "må" blir ofte kjedelig, i stedet for det vi "vil".
Legg inn gode rutiner i hverdagen med tanke på både mat og trening uten at du bryr deg om vekta. Finn tilbake til gamle oppskrifter og treningsopplegg du har mottatt i vektklubb.no, og ta ting litt etter hvert. Du trenger heller ikke gjøre alle endringen med en gang, litt etter litt.


Finn flere hjelpsomme tips fra VGs Vektklubbs eksperter her!

Det siste du bør gjøre er å slutte. Da vil du ikke føle deg noe bedre, tvert imot. Se positivt på det med blanke ark, og finn dine rutiner. Sett deg korte og konkrete målsetninger, for eksempel at du skal gå tur tre ganger i uken. Når dette har blitt rutine tar du tak i neste moment, for eksempel at du ikke skal spise kake og sjokolade i ukedagene. Slik kan du fortsette steg for steg, alt ettersom hva som passer deg og ditt liv.
Stå på videre, og lykke til!
MVH Anne Mette Rustaden

Her kan du finne motivasjon fra andre i samme situasjon

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

  • strex

Flere artikler

Frustrert over vektstagnasjon

Frustrert over vektstagnasjon

Jeg ble medlem i Vektklubb.no i september tror jeg. Men det har ikke skjedd mye med vekten. Det er min feil også. Jeg klarer ikke å få fulgt programmet helt. Bor i utlandet, og det er derfor vanskelig å følge matrettene anbefalt for dagen. Ikke har jeg mye tid til overs for å kunne lage mat heller, og treningen har heller ikke blitt bedre, men faktisk så har det blitt mindre trening. <br /><br />Er helt frustrert og har så fryktelig lyst til å gå ned i vekt. Kan du hjelpe meg? Kanskje jeg bør starte hele programmet på nytt? Hvordan skal jeg gjøre det? Trenger hjelp, sitter fast og da er det som regel enklest å slutte bare. Men jeg vil ikke slutte! Hjelp meg, hvis du kan!<br /><br />Fra Faiza

Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her