Start i dag!

  3 måneder: kr 439,-
  6 måneder: kr 549,-
12 måneder: kr 719,-
e28af9415cfd388a34f2de12b5b3a1d2
 

DIGG VEGGISBURGER: Søtpotetburger med bakt chèvre og karamellisert løk. Foto: Nussara Guldberg / Just Another Food Story

Fredagsburger som gir vann i munnen!

Søtpotetburger med bakt chèvre og karamellisert løk er vel ikke å forakte.

Endelig helg, og man skal kunne kose seg litt ekstra. Denne oppskriften på vegetarburger med smeltet ost gir kun 492 kalorier per porsjon. 

Dette er garantert en burger som faller i smak hos hele familien! Server med en god salat ved siden av.

Dette trenger du til 4 porsjoner:

Søtpotetburger:

1 stk. Søtpotet, rå

1 boks Kikerter, hermetisk

1 stk. Egg

1 ss Timian

0,5 ts Salt

0,25 ts Pepper

Topping:

120 gram Chevre, skiver

1 stk. Rødløk

4 stk. Aromasopp

0,5 stk. Chili, frisk

Tilbehør:

1 stk. Hjertesalat

4 ss Ekstra lettrømme

4 stk. Ekstra grove hamburgerbrød

Slik gjør du:

1. Ovnsbak søtpotet i ovnen på 180 grader på midterste rad i 45 minutter. Avkjøl søtpoteten, riv av skallet og ha den i en foodprosessor eller i en blender. Ha i kikerter, egg, fersk timian, salt og pepper. Form til store burgere og la de avkjøles i kjøleskapet i minst 20 minutter.

2. Kutt rød løk og aromasopp i skiver og stek de med olje i en panne på middels varme til de er myke og gylne.

3. Etter avkjøling, stek søtpotetburgere i en panne med olje på middels varme til de er gylne.

4. Skjær chèvre i skiver og legg på søtpotetburgere. Sett de i ovnen på 200 grader til osten er gylne.

5. Smør ekstra lettrømme på det nederste burgerbrødet og legg på to salatblader. Legg så på burger, løk og aromasopp og skiver av fersk chili (fjern frøene om ønskelig). Nyt!

Vektklubbmedlemmer kan lagre denne oppskriften som sin favoritt!

I Vektklubb.no får du hjelp til å balansere energiinntak og energiforbruk, slik at du kan lykkes med vektreduksjon og å holde vekten stabil etter vektnedgangen.

Sjekk når du kan nå din idealvekt!