Start i dag!

  3 måneder: kr 439,-
  6 måneder: kr 549,-
12 måneder: kr 719,-

Hold vekten med Stabil Profil

Om du har nådd målene du har satt deg her i Vektklubb.no, kan du nå få hjelp fra programmet Stabil Profil til å holde vekten og formen i sjakk.

 

Stabilprofil06.gif

 

Mange som slutter å røyke, sier «det er ikke så vanskelig å slutte. Det vanskelige er å la være å begynne igjen».
Det samme gjelder for alle andre livsstilsomlegginger: Det krever vilje og pågangsmot å opprettholde nye vaner når målet endelig er nådd.
Da kan det jo være så fristende å skeie litt ut... Selvsagt kan du skeie ut, men dersom du skeier ut litt hver dag, vil du ganske snart være tilbake der du var før du ble med i Vektklubb.no.

Vi vet godt at det kan være vanskelig å holde formen på egenhånd. Det er derfor vi har laget Stabil Profil - et vektprogram som er laget for dem som ikke ønsker å gå opp en eneste kilo i vekt etter at de har nådd sin ønskede vekt med vektreduksjonsprogrammet.
Med Stabil Profil hjelper vi deg å holde fokus på dine nye vaner. Du får oppskrifter på sunn, vanlig mat, tilpasset det kalorinivået du må ligge på for å unngå vektøkning.

Du får egne coachbrev som vil hjelpe deg til å beholde det resultatet du har oppnådd. Vi vil kombinere praktiske tips med oppmuntring og støtte.
Du beholder de samme vante Vektklubb.nos hjemmesider, med alle de smarte funksjonene som dagboken, kalorisjekken og oppskriftsbanken. Det er dine mål og daglige plan som endres.

For overgang til Stabil Profil kan du klikke her, eller trykke på «Vektprogram» i fanen like under Vektklubb-logoen når du er innlogget på Vektklubb. Da kommer du til en side der du kan starte programmet for å holde vekten, som er Stabil Profil-delen.

Stabil Profil koster det samme som vektreduksjonsprogrammet. Det eneste kravet er at du er er medlem i Vektklubb.no og har aktiv medlemstid.
Stabil Profil bygger, akkurat som det vanlige vektreduksjonsprogrammet i Vektklubb.no, på eget ansvar. Det er bare du selv som kan holde vekten din under kontroll. Men, akkurat som i vektreduksjonsprogrammet i Vektklubb.no, er vi der for å støtte deg på beste måte.

 

La oss hjelpe deg å holde vekten!