Start i dag!

  3 måneder: kr ,-
  6 måneder: kr ,-
12 måneder: kr ,-

- Får kick av å jogge!

Ann-Kristin Johansen fra Helgeland har ikke bare tatt av seg tyve kilo i vekt, hun har også kommet i så god form at hun nå kan jogge en time uten problemer. I dette brevet til redaksjonen i Vektklubb.no forteller hun om hvordan hun har endret livsstil, og håper hun kan være til inspirasjon for andre.


annkrforweb.jpgFoto: Privat

Førbildet er tatt i 2004, da veide Ann-Kristin 108 kg.

annkrnaa1web.jpgFoto: Privat

Etterbildene er tatt nå i juni, med Ann-Kristins nye vekt 73,5 kg.

Hei!

Jeg fikk lyst til å dele min historie med dere i Vektklubb.no.
Jeg er ei jente på snart 33 år fra Helgeland. Meldte meg inn i Vektklubb.no for ett år. Jeg har utrolig mye positivt å si om vektklubben, og uten den hadde jeg neppe vært der jeg er i dag.

Jeg er 171 cm høy, og i 2004 veide jeg 108 kg. Da jeg 1. september 2005 bestemte meg for å slutte å røyke, veide jeg 104 kg. For meg var det særdeles viktig samtidig å gå inn for slanking. Jeg var svært bestemt på at jeg ikke skulle gå opp i vekt slik mange gjør.

Jeg har alltid vært glad i god mat og spist mye, i tillegg har jeg en stillesittende jobb.

Da jeg sluttet å røyke begynte jeg å trene daglig. Gikk stort sett ei mil cirka fire ganger i uka, i tillegg til at jeg spiller fotball to kvelder i uka. Jeg gjorde ingenting for å legge om kostholdet.
I flere måneder etter røykeslutt stod vekta bom stille, ikke gikk den opp, men den gikk heller ikke ned. Jeg var fast bestemt på å ikke gi opp, så etter hvert klarte jeg å komme meg ned til cirka nitti kilo.

I jula 2006 gikk jeg opp igjen til 94 kg. Det var da jeg fant ut at jeg også måtte gjøre noe med kostholdet mitt.

Jeg meldte meg derfor inn her i ett år, og har vel for første gang virkelig sett på hva jeg spiser. I tillegg til daglig trening har jeg spist forholdsvis sunn mat, noe som har vært viktig for meg. Har benyttet meg av dagboka daglig, og vært nøye med å føre inn alt jeg har spist.

Jeg satte meg flere delmål underveis, og det siste var å komme ned til 74 kg innen midten av juli. Allerede i begynnelsen av juni veide jeg under 74 kg. Jeg er strålende fornøyd, og trener fortsatt stort sett hver dag, både fotball, treningsstudio og jogging.

Dette med jogging har vært utrolig gøy, noe som var utenkelig før. Jeg jogger bortimot en times lange turer, og dette gir meg et skikkelig kick.

Jeg er tilfreds med den jeg er blitt, og selv om jeg har en del overflødig hud her og der, klager jeg ikke.

Mannen min er ikke med i vektklubben, men også han har gått ned mange kilo. Vi spiser oss mette, men ikke overdrevent mette. Og vi er blitt aktive mennesker som driver idrett og trimmer.

Nå har jeg pakket og gitt bort flere sekker med for store klær, og det å kunne gå i normale butikker å kjøpe klær i normale størrelser er helt herlig! Siden både selvbilde og selvtillit er blitt mye større, blir man kanskje litt egoistisk, men jeg synes det er helt naturlig. Også de rundt meg har jo stor glede av å ha en mor og kone som er glad og fornøyd!

Det er utrolig koselig med alle kommentarer jeg har fått av lokalbefolkningen her etter at jeg har slanket meg.

I tillegg har forumet i vektklubben vært til stor glede og nytte for meg. Jeg har fått noen helt ubeskrivelige gode venner der som er i samme situasjon som meg selv, og som har forståelse for det man holder på med. Uten dem ville faktisk dette vært mye tyngre!

En av mine store drømmer er å få møte disse i forumet som har vært med på å oppmuntre underveis. Vil rette en stor takk til DIRKe-damene i tråden i forumet som heter "Vi som startet januar 2007".

Jeg anbefaler alle andre som ønsker å gå ned noen kilo å melde seg inn i Vektklubb.no! Jeg var i tvil om at dette var noe for meg, men ble fort overbevist om det motsatte. Skal snart utvide medlemskapet med ett år, for å være på den sikre siden!

Ønsker alle en god sommer!

Hilsen Ann-Kristin Johansen