Start i dag!

  3 måneder: kr ,-
  6 måneder: kr ,-
12 måneder: kr ,-

Tok av 40 kilo!

Geir-Olav Andresen (44) fra Arendal meldte seg inn i Vektklubb.no sammen med sin kone. Det har gitt resultater!

geirolavfor.jpgFoto: Privat

Slik så Geir-Olav ut før han endret livsstil.

geirolavnaa.jpgFoto: Privat

Geir-Olav er førti kilo lettere, og veldig
mye sunnere!

Nå, ett år senere, er læreren hele førti kilo lettere, og en mye sprekere mann.

Kona var så fornøyd med ham at hun likegodt meldte ham på i Årets medlem 2009-konkurransen, der VG Netts lesere, sammen med en fagjury, stemte ham frem til en annenplass.

- Så slapp som jeg var før, var det lett å sette seg ned i godstolen og bli sittende. Det skjer jo ikke lenger, sier Geir-Olav.

Han er ennå ikke helt i mål med vektreduksjonen, og han og kona har derfor satt inn et ekstra gear i treningen for å ta av de siste kiloene.

Nå trener de vekselvis spinning, løping og styrketrening fire dager i uken.

- Vi må jo bare stå på. Vi har begge fått mer overskudd til å gjøre andre ting. Treningen gjør også at vi treffer nye mennesker, sier Geir-Olav.

Geir-Olav var på sitt meste hele 146 kilo tung. Han hadde en livvidde på hele 131 cm, som er langt over den anbefalte grensen for menn.

Slik forklarer han hvordan han klarte å gå ned førti kilo:

- Jeg har vært bevisst på hva jeg spiser, og har i tillegg satset veldig på spinning tre til fem ganger i uken. Jeg klarte etterhvert å utvide med å løpe på tredemølle. Har gjort alt sammen med kona mi.

- Livsstilsendringen har vel ikke forandret oss som mennesker, vi er sosiale og har mange venner. Vi har derimot mer overskudd nå til å gjøre andre ting. Har en hund som får sine gåturer hver uke.

- Mitt fokus er at jeg ikke trenger å kutte ut matvarer eller gå på ulike kurer, men at endring i kostholdet kombinert med trening gir det beste resultatet.

Geir-Olav har brukt Vektklubb.no aktivt til å "gjøre opp regnskapet" hver dag, og synes dagboken har vært en god hjelp.

- Ut over dette så har trening i kombinasjon med endring i maten gitt gode resultater. Har funnet en treningsform som fungerer for meg, og det er spinning. Det har vært viktig for meg, sier han.

Spesielt de første ukene var det viktig å loggføre trening og spising i dagboken for å få en god struktur, forteller han.

- Jeg har hatt en fantastisk god støtte fra min kone, som også har brukt de samme metodene som meg, og dette har vært veldig viktig.