Start i dag!

  3 måneder: kr 439,-
  6 måneder: kr 549,-
12 måneder: kr 719,-
Skjermbilde2
 

INSPIRASJON: Fristende mat og motiverende bilder er det du får fra blant annet instagramprofilen @monakvammen, der disse bildene er fra. 

Koshold og trening:

Inspirerende instagramprofiler

Når motivasjonen synker er ingen ting bedre enn å få påfyll gjennom inspirerende instagramprofiler. Her har vi samlet instagramprofilene som inspirerer oss. 

Det er lett å miste motivasjonen i en travel hverdag, og da er det viktig å ha noen gode kilder for å tilføre massevis av inspirasjon. Instagram er det perfekte stedet for dette. Det å ha en inspirerende feed på instagram er viktig. Her skal ikke "fitspiration" og tynne jenter med store pupper ta opp plassen, men det skal drysse over med god treningsmotivasjon og deilige, sunne matbilder. 

Disse instagramprofilene gir oss i vektklubb masse inspirasjon med sine fine bilder og inspirerende historier: 

@madelen.ludvigsen:
Madelén er ei matglad jente, som er bevisst på at det hun lager skal være sunt og næringsrikt, samtidig som det smaker godt. Det hun lager er alltid laget fra bunnen av. Med profilen ønsker hun å inspirere andre, samt vise at man lett kan kose seg og lage spennende og variert mat selv om man lever sunt. Selv blir hun stadig overrasket over hvor mye sunn mat som faktisk smaker godt! 

Skjermbilde
 

@jomoseby:
Johanne er jenta bak denne profilen. Når hun startet profilen tenkte hun at hvis hun kunne inspirere bare én person til å spise sunnere eller bevege seg mer gjennom bildene sine, så var det sykt bra. Målet hennes er å spre mat- og treningsglede, å vise at mat kan være sunt uten å være kjedelig, og å gi tips til små, smarte endringer. 

Skjermbilde5
 

@trudestraume:
Trude sitt mål med kontoen sin er å inspirere andre til en sunnere hverdag ved å dele enkle retter, oppskrifter og tips. Hun vil vise at sunn mat ikke trenger å være kjedelig og ikke minst vil hun vise at hjemmelaget mat er det beste. Hun deler også fra sin hverdag som alenemamma og litt trening. Hun jobber mot en varig livsstilsendring og vil inspirere sine følgere! 

Skjermbilde3
 

@monakvammen:
Profilen til Mona gir et lite innblikk i hennes livsstil, og hun ønsker å vise at det ikke er kjedelig å spise sunt. Hun vil ikke bare inspirere andre, men også seg selv til å fortsette å ta sunne valg. 

Skjermbilde2
 

@makehealthyfood: 
Caroline heter jenta bak denne profilen. Hun fokuserer på hjemmelaget mat med gode råvarer. Målet til Caroline er å fremme et normalt, sunt kosthold. Hun ønsker å inspirere andre til å spise sunnere, og vise at sunn mat både kan være godt og enkelt. Nå studere hun på siste året i ernæring og etter studiet er drømmen å kunne jobbe med mat. 

Skjermbilde1
 

@kaffetale:
Tale er 21 år og studerer medisin. Hun er et frokostmenneske og havregrøtentusiast, og mener at en god og næringsrik start på dagen gjør deg lykkelig i det lange løp. En god morgenstund med deilige kaffe og havregrøt er for henne litt som å stå opp med riktig ben, og hun unner alle å finne den rutinen. Hvis bildene kan inspirere andre til det er hun storfornøyd! Hvis man finner glede i å eksperimentere med gode råvarer og sunne oppskrifter tror hun det er enklere å prioritere et godt kosthold i hverdagen. 

Skjermbilde4
 

I Vektklubb.no får du hjelp til å balansere energiinntak og energiforbruk, slik at du kan lykkes med vektreduksjon og å holde vekten stabil etter vektnedgangen.

Sniktitt på Vektklubb.no og bli medlem her.