dagbok
 

Med appen kan du raskt og enkelt registrere mat og trening hvor som helst, og når som helst. Foto: Skjermdump av dagboken

Kalorikontroll overalt med Vektklubb-appen!

Hvor enn du befinner deg kan du ta med deg kaloridagboken, tusenvis av oppskrifter og ditt personlige vektprogram med vår nyttige app.

Start nå! Fra kun kr 60/mnd.Klikk her og bli medlem i dag!

Vektklubb-appen er en forenklet utgave av nettversjonen som gjør det enklere å registrere mat og trening hvor som helst, så lenge du har mobilen for hånden. Du kan også lese artikler og se din profil, legge inn vekt og endre mål.

Selve appen er gratis (så lenge du har et aktivt abonnement), du bare laster den ned fra app-store og logger inn slik du gjør i Vektklubb.no, eller kjøper nytt abonnement.

Vektklubb-appen har eksistert lenge på Android-plattformen. Søk på «Vektklubb» i Google Play, last ned og logg inn med samme bruker (SPiD) som du pleier å bruke.

Merk: Ved første gangs innlogging vil appen bruke en god stund på å synkronisere alle dine data (jo lenger du har vært medlem, dess lenger tid tar synkroniseringen). Så snart dette er gjort, er det bare å sette i gang og bli kjent med alt det nye. Første gang du bruker appen vil du få instruksjoner som hjelper deg i gang.

Kom gjerne med feedback og feilmeldinger i denne tråden, eller mail oss på vektklubb@vg.no.

itunes
 

Skjermdump fra App Store

Start nå! Fra kun kr 60/mnd.Bli medlem i dag!

12 mnd. medlemskap

719,-

Deretter 99,- pr. mnd.

6 mnd. medlemskap

549,-

Deretter 109,- pr. mnd.

Vår bestselger!

3 mnd. medlemskap

439,-

Deretter 129,- pr. mnd.

Samtlige abonnement fortsetter å løpe etter valgt innmeldingsperiode.
Medlemskapet løper inntil du selv sier det opp.