Start i dag!

  3 måneder: kr 439,-
  6 måneder: kr 549,-
12 måneder: kr 719,-

Slik gjør du det på iPhone

Logg inn på Vektklubb.no på mobil

Langt unna en pc? Ingen fare, du kan loggføre det du spiser, drikker og trener mens du er på farten med smarttelefonen din. Her viser vi hvordan du logger inn på iPhone.

Innlogging:

Skriv www.vektklubb.no i nettleseren på mobiltelefonen din, så vil du se en versjon av Vektklubb.no som er spesialtilpasset mobilbruk. Altså, på iPhone åpner du Safari og skriver øverst i adressefeltet slik:

Du kommer nå til startsiden der du kan logge inn med din SPiD, som er e-postadressen som du er regsitrert med i Vektklubb.no. Klikk på «Logg inn»-knappen.


På SPiD-innloggingssiden fyller du inn din e-postadresse + passord. Eller du kan logge inn med Facebook-, Yahoo- eller Live-konto.


Du vil deretter bli sendt videre til den innloggede startsiden på Vektklubb.nos mobilversjon. Hvis du opplever problemer med innlogging på mobilversjonen kan det være flere årsaker.

1. Sjekk at du har skrevet korrekt, passordruten er sensitivt for store og små bokstaver.

2. Er du sikker på at du har korrekt e-postadresse? Mange har flere epostadresser og det er viktig at du logger inn med den du har registrert i Vektklubb, altså den du mottar coachbrev og betalingsbekreftelse til.

3. Kontrollert at nettleseren din tillater cookies (/informasjonskapsler). Gå på Innstillinger -> Safari -> Godta infokapsler -> her velger du «Fra besøkte» eller «Alltid». Har du en Android eller Windows smarttelefon kan du forsøke å gjøre det samme for innstillingen for cookies.

Lag snarvei

For å raskt logge inn på Vektklubb.no på mobil kan du lage en snarvei slik at du får Vektklubb.no som et ikon på Hjem-skjermen din. I midten på den nederste blå linjen i Safari ser du en pil-opp-av-firkant-symbol. Klikk på denne når du står på innloggingssiden og du vil få opp disse valgene:


Klikk på "Legg til på Hjem-skjerm" og du vil finne igjen en oransje vekt som et ikon på Hjem-skjermen, her plassert nederst i høyre hjørne:


Bruke dagboken

For å loggføre mat og drikke klikker du på DAGBOK: MAT på den innloggede startsiden. Bruk søkefeltet øverst til å finne matvarer du har spist. På bildet ser du dagboken der det allerede er loggført to stk Speltknekkebrød, og hvor Egg skal søkes opp:

Søkeresultatet på egg:

Klikk på plusstegnet ytterst til høyre på linjen til den riktige matvaren du vil velge:

Velg mengde og enhet samt hvilket måltid du ønsker å registrere matvaren under. Klikk "Legg til".

Her kan du se summen av en frokost på 300  kcal:


For å loggføre trening bruker du "Tilbake"-knappen øverst til venstre slik at du kommer til startsiden og velger deretter DAGBOK: TRENING. Skriv inn aktiviteten i søkefeltet øverst på samme måte som med mat. Når du finner den riktig aktivitet klikker du på plusstegnet og velger varighet:

Aktiviteten legger seg deretter som utført trening:

Oppskrifter

Lurer du på hva du skal ha til middag i dag? Gå inn på OPPSKRIFTER for å se dagens rett som vi i Vektklubb har valgt ut. Bruk søkefeltet i toppen for å finne flere oppskrifter, eller rist på telefonen for å vise en tilfeldig oppskrift.

Handleliste

På vei til butikken for å handle middag? Du kan legge til oppskrifter i handlelisten slik at du raskt kan gjøre unna handleturen.

Nederst i handlelisten kan du legge inn egne valg, for eksempel favorittfrukten!

Lykke til, vi håper du får glede og nytte av Vektklubb.nos mobilversjon!