Fem sorter julebakst med mindre smør og sukker
Nussara Guldberg er opptatt av at maten hun lager er full av næring og å få mest mulig ut av råvarene, også i julebaksten. Her deler hun sine tips til litt lettere juledesserter.
Å redusere fett- eller sukkermengden i julekaker går på bekostning av smaken, og er ikke alltid å anbefale. Om du er veldig opptatt av kalorier, kan du likevel knipe litt her og der. Vi gir deg rådene.
Er du medlem? Logg inn for å lese hele artikkelen.
Du kan nå betale med
*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.
Nussara Guldberg er opptatt av at maten hun lager er full av næring og å få mest mulig ut av råvarene, også i julebaksten. Her deler hun sine tips til litt lettere juledesserter.
Det er lite som slår duften av nybakte julekjeks.
Det finnes knapt noe enklere å lage enn kokosmakroner.
Synes du deigen er bedre enn pepperkakene? Da er disse energikulene noe for de(i)g!
Stine Haslestad har tatt av tretten kilo samtidig som hun dyrker sin store lidenskap: Baking!
Men et par enkle bytte- eller justeringstriks kan du spare mange kalorier og heller kose deg med julemat som du virkelig liker!