Evig sultfølelse

Publisert: 2010-11-19 14:22

Jeg har jevnt og trutt gått ned i vekt etter at jeg startet medlemskapet mitt i Vektklubb. Imidlertid så sliter jeg veldig med en ting og det har dessverre ført til litt for mange utskeielser den siste tiden og vekten har gått opp igjen.

Jeg skal spise totalt 1300 kalorier. Spiser det meste og velger som regel magre produkter og grønnsaker og to-tre glass vann om dagen. Jeg spiser frokost cirka klokken 7. Og når klokken er 10 er jeg kjempe sulten igjen. Tar meg litt frukt og er like hylsulten igjen når det er lunsj cirka en time etterpå. Mellommåltid ved to-tiden og middag ved 16-17-tiden som regel. Men jeg er så utrolig sulten mellom måltidene. Og det har bare blitt verre og verre. Hva skyldes denne evige sultfølelsen og hva kan jeg gjøre med det?

Det rare er at når jeg spiser en porsjon med havregrøt og vann, er jeg så mett at det nesten er på grensen til å være ubehagelig, men likevel så er jeg så sulten igjen bare et par timer senere. Mellom frokost og lunsj drikker jeg også som regler 1-2 kopper kaffe og en kopp te. Og her kommer det verste. Jeg har begynt å røyke litt igjen for å ikke spise ekstra kalorier.

Jeg trenger virkelig hjelp!!

Hilsen fra Ida Elise

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her