Liker du å eksperimentere med oppskrifter, og lage sunne vrier på fet mat? Da kan du være en av bloggerne vi er på jakt etter.
Liker du å eksperimentere med oppskrifter, og lage sunne vrier på fet mat? Da kan du være en av bloggerne vi er på jakt etter. Foto: Krister Sørbø / VG

VGs Vektklubb søker matbloggere

Nina Schmidt
Publisert: 2014-04-30 14:04

Er du flink til å lage sunn og mager mat, og til å ta bilder av hvordan du går frem?</p><p>

Liker du å skape fristende retter? Har du lyst til å dele dine oppskrifter, råd og bilder med VGs og Vektklubbs lesere? Da kan du være en av matbloggerne vi er på jakt etter.

Oppskriftene og bildene dine vil bli publisert jevnlig i Vektklubb og på flere av VGs digitale plattformer.

Interessert, eller bare nysgjerrig? Send oss en mail der du kort forteller om deg selv, og legg ved eksempler på ditt arbeid. Send mailen til redaksjonell leder Nina Schmidt.

Frist: Mandag 19.mai 2014.

Del gjerne denne artikkelen med alle du tror kan være interessert.

Vektklubb.no er en tjeneste drevet av VG som kombinerer god journalistikk med smarte dataverktøy som hjelper folk til å gå ned i vekt på en sunn og varig måte. Våre råd følger retningslinjene til norske helsemyndigheter, og til Verdens helseorganisasjon. Tjenesten inneholder artikler, oppskrifter, dagbok, matvarebase, forum og mye mer. Seriøse fageksperter gir tips og råd om ernæring, kosthold, helse, trening og motivasjon.

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her