Synnøve har gått ned 13 kilo

Publisert: 2011-02-03 15:30

Dette skriver Synnøve (50) i et brev til oss:


Jeg er 50 år, og har gått ned 13 kilo ved hjelp av Vektklubb.no. Jeg begynte i august 2010, og nådde mitt mål før jul. Jeg er 165 cm høy, og veier nå 60 kilo.

Julen gikk med til å balansere kostholdet i forhold til julemat og fristelser uten å gå opp igjen eller miste fokus. Dette klarte jeg bra.

Det var min datter som gjorde meg oppmerksom på Vektklubb.no. Hun gikk ned 17 kilo ved å følge programmet, og det ble en inspirasjon for meg til å sette i gang. Min samboer ville også være med, og han har gått ned 17 kilo. Jeg har gjennomført vektreduksjon før, men på hardere vilkår, blant annet med lavkarbo-diett som krevde mye mer viljestyrke, og førte til mye mer sult og større ”offer”.

Det som er genialt med Vektklubb er den totale oversikten over matinntaket. Ved å følge kalori-kalkulatoren får man svært god kontroll over situasjonen, og i tillegg gir trening kalori-”belønninger” som kan være gode å ha på tunge dager. Fordelen med kalorikalkulatoren er at ingenting er forbudt. Hvis jeg vil ha to ruter med sjokolade så kan det føres opp uten dårlig samvittighet, bare regnestykket blir riktig.

Jeg har slitt med sykdom i noen år, og trodde aldri jeg skulle begynne å slanke meg igjen. Jeg hadde gitt bort klær som var for små, og kjøpte store størrelser. Jeg var glad i gåturer og svømming, og var opptatt av å holde meg i bevegelse. Det er hjerte- og karsykdommer i familien, og jeg visste at jeg måtte passe på helsen. Men vektreduksjon hadde jeg mistet troen på. Derfor var Vektklubb helt genialt for meg. Jeg opppdaget fort mine mange uvaner som gjorde at jeg la på meg, og Vektklubb ble derfor en uvurderlig lærer.

Jeg orker ikke hard trening, og satte veldig stor pris på Vektklubbs eksperter som sa at ½-times rask gange hver dag er godt nok. Det gav meg inspirasjon til å intensivere mine gåturer, med litt svømming i tillegg. Treningsstudio ville nok ha tatt knekken på både motet og kreftene mine. Men det å se på kalkulatoren at alt monner, var en god motivasjon.

Jeg trodde det skulle bli forferdelig å veie maten, men den nye fine vekta har nå alltid plass på matbordet, sammen med blokk og blyant. Dette er moro! Både jeg og min samboer trives svært godt med programmet. Han har fremdeles mange kilo igjen, men jeg hjelper til og sørger for at det fortsatt blir satt mager og sunn mat på bordet. Det kan nevnes at matvarer som helmelk, hvitost og smør er kraftig redusert og erstattet med sunnere matvarer. Vi spiser havregrøt hver morgen, og gleder oss til frokosten. Store mengder blir erstattet av fornuftige porsjoner, og det gjør at vi kan nyte både dessert og kake av og til uten at det velter hele slankeopplegget.

Jeg kommer til å fortsette med kostkontroll fremover for å opprettholde en stabil trivselsvekt. Jeg er glad jeg fant vektklubb.no, det har vært til god hjelp.

Takk!

Med vennlig hilsen Synnøve (50)

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

  • strex

Flere artikler

Kandidat til Vektklubbs kåring av Årets Medlem 2012: Tove Aksdal (35)

Kandidat til Vektklubbs kåring av Årets Medlem 2012: Tove Aksdal (35)

- Jeg hadde tenkt en stund på at jeg ønsket å bli mindre, gå tilbake til «normalen» liksom. Før jeg ble gravid veide jeg 50 kilo og selv om jeg ikke skulle så lavt igjen så ville jeg i hvert fall bli normalvektig. Hele prosessen startet med en telefon fra min svigermor som lurte på om vi hadde lyst å bli med på ferie sommeren 2011 til Florida. Selvfølgelig ville vi det. Så mandagsmorgen sluttet jeg med cola og store mengder sukker i kaffen. Jeg meldte meg inn Vektklubb og la inn et program for å ta av én kilo i uken. Fikk tildelt 1300 kalorier og fulgte dette slavisk.

Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her