100 DAGERS UTFORDRING: Bli med på Vektklubbs utfordring frem mot sommeren, så har du alle forutsetninger for å lykkes med vektnedgangen, eller kanskje du drømmer om å kunne løpe 5 km sammenhengende? Vi hjelper deg!
100 DAGERS UTFORDRING: Bli med på Vektklubbs utfordring frem mot sommeren, så har du alle forutsetninger for å lykkes med vektnedgangen, eller kanskje du drømmer om å kunne løpe 5 km sammenhengende? Vi hjelper deg! Foto: Robert S. Eik

Ta utfordringen: Ned i vekt på 100 dager!

Line Blokhus, Elisabeth Stigum
Publisert: 2016-03-22 14:17

Bli med på Vektklubbs utfordring og føl deg vel, sunnere og lettere i sommer.

Det er ganske nøyaktig 100 dager igjen til fellesferien starter – og om du blir med på Vektklubbs utfordring, har du alle forutsetninger for å lykkes med livsstilsendring og vektnedgang innen sommeren.

Våre eksperter vil bistå med kostholds- og treningsprogram, vi vil dele sunne og gode matoppskrifter og vi vil adressere ulike utfordringer underveis. Det vil ikke være like enkelt hele tiden, men om vi støtter hverandre, er vi overbevist om at vi vil kunne lykkes sammen.

SALAT DU BLIR METT AV: Klart du kan spise både bacon og blåmuggost mens du går ned i vekt! Gjerne i en middagssalat. Det viktigste er ikke hva, men hvor mye. Oppskrift og foto: Nussara Guldberg / Justanotherfoodstory.no
SALAT DU BLIR METT AV: Klart du kan spise både bacon og blåmuggost mens du går ned i vekt! Gjerne i en middagssalat. Det viktigste er ikke hva, men hvor mye. Oppskrift og foto: Nussara Guldberg / Justanotherfoodstory.no

Bli med på utfordringen du også!

Les også: Endre livsstil på hundre dager, er det mulig?

Unngå jojo-slanking

Mange går raskt opp i vekt etter en drastisk slankekur, men det betyr ikke at en bør holde igjen om en ønsker å gå ned i vekt. Det er nemlig mye som taler for at en forholdsvis rask vektnedgang kan ha god effekt. Det lureste er å sikte seg inn på i snitt rundt ½ kilo ned i uken, maksimalt én kilo i uken.

Problemet dukker opp når «slankekuren» når sin sluttdato eller målvekt, og man faller tilbake til gamle vaner - fordi man er ferdig. I vår 100 dagers utfordring legger vi til rette for at vektnedgangen skal bli varig, ved å anbefale livsstilsendringer du kan leve med, uke etter uke, år etter år. De fleste av oss vet jo egentlig hva som skal til, det er bare så innmari fristende å la være når man er sliten og trøtt eller sugen på noe søtt. Denne utfordringen kan være det vennlige sparket bak man trenger for å finne motivasjonen.

Men slapp av, du trenger ikke gjøre alt riktig hele tiden, ei heller lage en lang liste med forbudt mat. Gjør du flere sunnere valg enn usunne hver dag, så er du på riktig vei!

Tør du gjøre grepene som kan endre livet ditt? Hva har du egentlig å tape? Bli med på utfordringen her (ekstern lenke til Facebook-arrangementet).

Obs! Det er ikke alle som trenger å gå ned i vekt! Sjekk din BMI og finn ut når du kan nå din idealvekt.

I Vektklubb.no får du hjelp til å balansere energiinntak og energiforbruk, slik at du kan lykkes med vektreduksjon og å holde vekten stabil etter vektnedgangen.

Sjekk når du kan nå din idealvekt!

Kalorikontroll overalt? Last ned Vektklubb-appen i App Store eller i Google Play

Les også:

Slik kan du gå ned inntil 1 kilo i uken
Anita og Stian gikk ned 40 kilo sammen
Slik ble vi varig slanke

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her