Start i dag!

  3 måneder: kr 439,-
  6 måneder: kr 549,-
12 måneder: kr 719,-
januar_sprekere
 

AKTIV START PÅ DET NYE ÅRET: Kom deg ut i naturen og gjennomfør 30 minutters daglig aktivitet gjennom hele januar. Foto: Pixabay

Januarkonkurranse:

Aktiv til 1000 med Vektklubb

Hold deg aktiv 33 minutter daglig i januar.

I samarbeid med sprekere.no sparker Vektklubb i gang årets nyttårskonkurranse.

Loggfør en halvtimes mosjon hver dag - og vinn gavekort på treningsutstyr til en verdi av 1000 kroner.

Prøv disse: De 5 beste styrkeøvelsene

Januar er måneden hvor mange starter opp med trening som følge av nyttårsforsetter. For at denne motivasjonen skal vare oppfordrer vi deg til å delta på 1000-minutters-konkurransen vår. Konkurransen er gratis og uforpliktende - eksklusivt for våre Vektklubbmedlemmer. (Du må være VK-medlem for å delta.)

Vinn treningsutstyr

Når du klikker på «Meld deg på»-lenken, blir du automatisk sendt til sprekere.no, hvor selve konkurransen vil foregå. Det er gratis å melde seg inn i Sprekere. Her loggfører du din daglige aktivitet, og her kan du også følge med og heie på de andre deltakerne gjennom januarkonkurransen.

Les også: Slik kler du deg for løpeturen i kulden

Konkurransen sparker i gang 1. januar, og avsluttes 31. januar. Vi trekker en vinner av treningsutstyr til en verdi av 1000 kroner når konkurransen avsluttes.

God trening – og lykke til!

I Vektklubb.no får du hjelp til å balansere energiinntak og energiforbruk, slik at du kan lykkes med vektreduksjon og å holde vekten stabil etter vektnedgangen.

Sjekk når du kan nå din idealvekt!

Kalorikontroll overalt? Last ned Vektklubb-appen i App Storeeller i Google Play