Start i dag!

  3 måneder: kr 439,-
  6 måneder: kr 549,-
12 måneder: kr 719,-
suksesshistorie malou malaga vkse
 

VAR STRENG: Over 20 kilo skiller bildet fra venstre til høyre. Først da Malou bestemte seg for å kutte ut godteri fullstendig i to uker, ble hun kvitt det evinnelige søtsuget. Foto: Privat

Malou gikk ned 22 kilo: – Nå har jeg det bedre enn noensinne

Svenske Malou Malaga (32) våknet en morgen og kjente at hun hadde fått nok. Etter en langvarig fødselsdepresjon bestemte hun seg for å gjøre noe med vekten og endre livsstil.

Malou Malaga (32)

 
Bor: Stockholm
Yrke: Barnehageassistent
Høyde: 167 cm
Startvekt: 92 kilo
Målvekt: 70 kilo
Veier nå: ca 67 kilo
Malou har gått ned i vekt med medlemskap i svenske Viktklubb.

– Nå har jeg det bedre enn noensinne, og det er en magisk følelse, forteller hun til Viktklubb, den svenske varianten av Vektklubb.

Maloug Malaga (32) gikk opp 22 kilo da hun var gravid. Fødselen ble ikke helt som hun hadde tenkt, og i etterkant utviklet hun en fødselsdepresjon. Veien var kort til å bruke mat som trøst.

– Jeg hadde det skikkelig dritt, rett og slett. I løpet av seks år ble jeg overvektig, og selv om jeg forsøkte å gå ned i vekt, så klarte jeg aldri å holde på den lavere vekten.

Våknet en dag og hadde fått nok

Første januar 2019 våknet Malou og kjente at hun hadde fått nok av å føle seg dårlig. Hun meldte seg inn i Viktklubb, og etter tre måneder hadde hun gått ned over 20 kilo.

– Jeg gikk virkelig inn for å endre livsstilen min og var veldig streng med kostholdet i begynnelsen. Det resulterte i at jeg gikk ned 3,2 kilo den første uken, forteller hun.

Søtsuget forsvant

Malou beskriver seg selv som en skikkelig «godtegris» som elsker godis og brus. I begynnelsen kuttet fullstendig ut søtsaker fra kostholdet, og etter to uker forsvant søtsuget.

Malou_fore_efter
 

FØR OG NÅ: Malou gikk ned over 20 kilo på tre måneder ved å kutte ut godteri, telle kalorier og ta opp løpingen igjen. Foto: Privat

– Jeg bestemte meg for å ta livsstilsendringen på alvor. Det var vanskelig de første to ukene, men etter det var det ikke lenger et problem. Nå spiser jeg alt, men i passe mengder og jeg har ikke utelatt noe fra min kost. Jeg loggfører alt jeg spiser i Viktklubbs mobilapp og jeg har full kontroll på kaloriinntaket hver dag.

Trine (49) gikk ned 20 kilo: – Vil ha en kropp jeg kan bli gammel i

Alltid elsket trening

Å trene har alltid vært en del av Malous liv, og noe hun elsker. Under vektnedgangen tok hun opp løpingen igjen, og nå løper hun en mil annenhver dag.

– Jeg elsker å løpe og løper bedre nå enn før jeg ble gravis. Jeg trener zumba og indoor walking også, noe som er helt fantastisk. Nå har jeg det bedre enn noen gang og det er en magisk følelse!

Malous beste tips:

1. Unngå å ha søtsaker hjemme

Rydd vekk og fjern alt du ikke skal spise, og unngå å handle mat når du er sulten.

2. Se på det som en livsstilsendring

Ikke se vektreduksjonen som en periode i livet, men som en mulighet til å endre din livsstil. Du må virkelig ikke gi opp, det er fullt mulig å leve et normalt liv der du kan spise alt med måte.

3. Finn en treningsform som passer deg

Prøv mange ulike treningsformer og finn noe du liker. Det viktigste er ikke hva du gjør, men at du gjør noe.

Artikkelen ble først publisert på Viktklubb.se.