Start i dag!

  3 måneder: kr 439,-
  6 måneder: kr 549,-
12 måneder: kr 719,-
 

Vektklubbmeldem Rebekka Wroldsen. Foto: KRISTER SØRBØ, VEKTKLUBB.

Ned i vekt med den smarte metoden

VGs Vektklubb.no hjelper deg ned i vekt, og gir deg bedre helse og mer energi.

Dersom du står i fare for å utvikle sykdommer som følge av overvekt, vil selv en liten vektreduksjon gi store helsegevinster: Blodsirkulasjonen vil fungere bedre, lungene vil oppta mer oksygen, og musklene vil arbeide mer effektivt.

Ifølge tall fra Sosial- og helsedirektoratet, er overvekt og fedme er en av de raskest økende folkesykdommene i Norge.

ta6a6b51
 

NED I VEKT: Spis helt vanlig mat, med noen små, smartere grep og fornuftige porsjonsstørrelser. Foto: Nussara Guldberg / VG

Treningsekspertene Silje Bjørnstad og Roger Holmedal er Vektklubbs treningseksperter, og klinisk ernæringsfysiolog Annette Skarpaas Ramm hjelper medlemmene våre med å holde kostholdet i sjakk.

Alle ekspertene VG har knyttet til seg, har fagkunnskaper om temaene vektreduksjon, kosthold, mosjon og helse.

Ny mat og nye rutiner

Vektklubb.no er til for å hjelpe deg ned i vekt. Vi vil være din støtte på veien mot et bedre liv, og vil forsøke å gjøre veien så enkel som mulig. Men det er ikke til å legge skjul på at det er du som må gjøre jobben. Å gå ned i vekt kan innebære store endringer i dine daglige rutiner. Nye vaner, ny mat og mye annet. Men som medlem i Vektklubb.no får du hele tiden den beste støtten.

Komplett trenings- og kostholdsprogram: Gå ned 10 kg før sommeren.

Du får ditt eget program

Som nytt medlem setter du opp et mål for din vektreduksjon. Et sunt mål er å gå ned mellom 0,5 til 1 kg i uken. Om du forsøker å gå raskere ned, vil risikoen være stor for at du går like raskt opp igjen. Du får anbefalinger om hvordan du bør spise for å nå din målvekt. Våre eksperter og den nye teknikken blir din støtte.

ta5a339d
 

ØV PÅ NYE VANER: Pleier du å få lyst på noe søtt etter middag? Med Vektklubb kan du godt spise dessert hver dag. Du bestemmer! Foto: Nussara Guldberg / VG

I Vektklubb.no kan du spise den maten du er vant med, men får forslag til små, sunne endringer som gjør utslag på vekten. Du trenger ikke kjøpe spesiell mat eller slutte med den maten du er glad i, for å gå ned i vekt. Hos oss lærer du hva maten inneholder, slik at du selv kan ta de sunne valgene i matbutikken.

Vår filosofi er at du kan spise alt, men ikke alltid.

Ta med deg familien

Jo mer du jobber med programmet, desto større sjanser har du for å lykkes. Programmet er ingen kortsiktig satsning - tvert om viser all forskning på vektreduksjonsprogrammer at jo lengre du deltar, desto større er oddsen for at du klarer deg. Forskningen viser også at støtte fra nære omgivelser forbedrer resultatene. Ta med familiemedlemmer, arbeidskolleger eller venner i programmet. Men konkurrer ikke mot hverandre, bare mot dere selv.

Vektklubb tester treningstrender: Dette bør du prøve!

Vi holder deg på stø kurs

Vektklubb.no er bare til for deg som veier for mye - om dette gjelder deg, kan du selv teste på BMI-kalkulatoren her på våre sider. Om du har en BMI (Body Mass Index) under 20 eller ikke har fylt 18 år, får du ikke være med i Vektklubb.no. Om du følger Vektklubb.nos program, vil du gå ned i vekt. Men alt handler først og fremst om din egen motivasjon og utholdenhet. Vi lover å gjøre alt vi kan for å holde deg på stø kurs mot målet.

Lykke til!

I Vektklubb.no får du hjelp til å balansere energiinntak og energiforbruk, slik at du kan lykkes med vektreduksjon og å holde vekten stabil etter vektnedgangen.

Sjekk når du kan nå din idealvekt!

Kalorikontroll overalt? Last ned Vektklubb-appen i App Store eller i Google Play