Start i dag!

  3 måneder: kr 439,-
  6 måneder: kr 549,-
12 måneder: kr 719,-

Sjekk kaloriinnholdet i kaffen!

Enkelte kaffedrikker er rene kaloribomber! Her har vi sammenlignet 33 forskjellige måter å servere kaffe, og kaloriinnholdet går fra null til 219 kcal per porsjon.

 

SKJULTE KAFFEKALORIER: Fra venstre ser du caffe latte, cappucino, caffe mocca, dobbel cortado, espresso, americano og svart kaffe. Foto: Trond Solberg / VG

Kaloribomber

Det magreste og sikreste kaffealternativet for deg som helst ikke vil drikke kalorier, er vanlig svart kaffe. Velger du filtervarianten unngår du også kaffefettstoffer som finnes naturlig i kaffebønnene. Det samme gjelder pulverkaffe, eller instant coffee.
Så har man andre kaffevarianter som lages av espresso som basis, som caffe latte, cappuccino og cortado. Disse serveres med forskjellig tilbehør som sukker, fløte, melk, sirup, kakao eller sjokolade. Flere av variantene blir dermed rene kaloribombene.
En kopp filterkaffe inneholder mindre enn 1 kcal mens man på den andre siden finner caffe mocca med h-melk og 2 ss sjokoladesaus på hele 219 kcal per porsjon.
 • skjema.jpg
 • Fra liten til stor porsjonsstørrelse

  Det er stor forskjell i størrelsene på porsjonene, dette er med på å gi en stor variasjon i antall kalorier per porsjon.
  Filterkaffe, 1,5 dl
  Caffe latte macchiato, 3 dl
  Caffe latte freddo, 4 dl
  Caffe mocca, 2,3 dl
  Cappuccino, 4 dl

 • Mange kalorier i tilbehøret

  Kaffen i seg selv inneholder ingen kalorier, det meste sitter i tilbehøret som melk, fløte, sukker og siruper.
  Sjokoladesaus (2ss): 85,5 kcal
  Revet sjokolade (1 rute): 28 kcal
  Hvit sukkerbit (2,5g): 8 kcal
  Brunt sukker (pose, 6g): 15 kcal
  Kaffefløte (boks 11g): 18 kcal
  Kaffemelk (boks, 10g): 12 kcal
  Hasselnøttsirup (ss): 68 kcal

 • tilbeh kopi.jpg

I Vektklubb.no får du hjelp til å balansere energiinntak og energiforbruk, slik at du kan lykkes med vektreduksjon og å holde vekten stabil etter vektnedgangen.

Ny og forbedret tjeneste - dette får du!

Les også:

Kaffe - bedre enn sitt rykte?

Dropp reglene om ja- og neimat