D53A2776
 

FAVORITTPÅLEGGET: Kalkunskinke med kremost, spirer, tomat og paprika. Dette er Eirins favorittpålegg.

Eirin Kristiansens hjemmelagde knekkebrød

Knekkebrød er en super måte å få i seg sunne næringsstoffer fra frø og nøtter. Blogger Eirin Kristiansen deler sin beste oppskrift. 

D53A56461
 

EIRIN KRISTIANSEN. Blogger bak eirinkristiansen.no og stor profil i sosiale medier.

Eirin Kristiansen er kvinnen bak bloggen eirinkristiansen.no og er en stor profil i sosiale medier. Hun deler om sin hverdag og tips om alt fra mat til mote. På bloggen skriver hun at hun blant annet brenner for en sunn og glad livsstil.

For Eirin er en god frokost nøkkelen til en god dag, derfor har hun delt oppskriften på sine favorittknekkebrød - som såklart er hjemmelaget! Knekkebrød er sunt og mettende, og inneholder mange næringsstoffer. Du kan gjerne prøve deg frem og ha i det du liker aller best, eller du kan lage de akkurat som Eirin. Oppskriften finner du under bildet. 

D53A2739
 

TØRT FØRST: Bland det tørre først, så blir det lettere å få en jevn blanding. 

Dette trenger du:
2 dl linfrø 
2 dl sesamfrø  
1 dl solsikkekjerner 
1 dl gresskarkjerner 
60 gram hasselnøtter 
125 gram mandler 
2 ss fiberhusk 
5 dl vann  
1 ts salt

Slik gjør du det:
Forvarm ovnen til 150 grader og bland sammen alle ingrediensene. La røren svelle i noen minutter før du brer den i et tynt lag utover et bakepapir. Rut opp knekkebrødene og stek dem først 30 minutter på øverste rille, og deretter 30 minutter på nederste rille. Når de er ferdig stekt avkjøles de på rist slik at de blir crunchy og gode. Skulle de likevel bli litt seige – sleng risten inn i ovnen på varmluft i noen minutter. Da blir de garantert sprø! Oppbevares tørt, gjerne i en boks med en lett duk over, eller rett og slett bare på risten i ovnen. Jo tynnere knekkebrødene lages, jo bedre og sprø blir de!