D53A2400
 

EIRINS FAVORITT: Denne salaten med mango, avokado, kylling og fetaost faller garantert i smak! Perfekt for en som er på diett. Foto: Eirinkristiansen.no

Frisk kyllingsalat med avokado og mango

Blogger Eirin Kristiansen har laget en spennende og smakfull salat - perfekt for en kveld du er fysen på noe søtt og godt.

Eirin Kristiansen er en norsk toppblogger som er lidenskapelig opptatt av å holde seg sunn. Men også hun sliter med å finne inspirasjon til sunn og god mat.

D53A56461
 

Eirin Kristiansen er ikke så glad i kjedelig salat, men har funnet sin favoritt. Foto: Eirinkristiansen.no

Les bloggen hennes her.

Nå deler hun sin oppskrift på favorittsalaten sin, som inneholder alt av de beste ingrediensene hun vet. Og det beste av alt: den er sunn!

«Skal jeg være helt ærlig? Jeg synes salat er gøøøørrr-kjedelig. I hvert fall 90% av tilfellene jeg får det servert. Det verste jeg vet er å spise salat, spesielt når jeg er ute på restaurant eller lignende. Jeg dropper til og med bladene i tacoen! Og ja, det er mulig, til tross for at man er opptatt av en sunn livsstil! Så der har dere en liten fun fact om meg i samme slengen. Av en eller annen merkelig grunn fikk jeg skikkelig cravings på kyllingsalat her forleden, og da bestemte jeg meg for å lage en variant fylt med alt jeg elsker, i håp om å ende opp med en litt bedre opplevelse.», skriver Kristiansen på bloggen sin. Få oppskriften hennes her: Frisk kyllingsalat med avokado og mango

D53A2339
 

FRISK OG SUNN: En salat med masse deilige ingredienser funker fint som middag. FOTO: EIRIN KRISTIANSEN.


Kyllingsalat med mango og avokado:

Til 2 personer

2 stk. kyllingfileter

2 stk. hjertesalat

1 stk. mango 

0.5 stk granateple

1 stk. avokado

0.5 stk. agurk

2 dl fullkorn fusilli

1 terning kyllingbuljong

50 gram Fetaost naturell

1 tssesamfrø

1 ts cocosa chiliolje til steking

salt og pepper

1 ss sitronsaft


Slik gjør du:

1. Kok opp fussili som anvist på pakken, bruk buljongterningen i vannet som smakstilsetning. 

2. Skjær kyllingfiletene i strimler. Ha Cocosa i en varm stekepanne og stek kyllingstrimlene i oljen til de er gjennomstekte. Krydre kyllingen med litt salt og pepper.

3. Kutt salatblader, mango, avokado og agurk i passe biter og legg i en skål. 

4. Bank ut granateplekjernene og dryss over salaten. Smuldre fetaost og ha over i salatbollen.

5. Bland i kyllingbitene og den kokte pastaen. Dryss over sesamfrø og skvis gjerne litt sitronsaft over salaten til slutt.

Håper den smaker!

(En porsjon gir 513 kalorier)

D53A2390-001
 

EIRINS FAVORITT: Denne salaten med mango, avokado, kylling og fetaost faller garantert i smak! Perfekt for en som er på diett. Foto: Eirinkristiansen.no