Rai, rai - nå vil de trene rompa di!

Publisert: 2012-09-07 16:06

Bjarne Brøndbo trener ikke selv, men fronter likevel det nyutviklede konseptet Sofa Fighters Club.

SCENESTREKK: Bjarne Brøndbo (foran) sliter med å komme seg ut av sofaen, som så mange andre nordmenn. Nå fronter han og bandet Sofa Fighters Club.

Robert S. Eik / VG

Det er et ujålete lavterskel treningstilbud som dukker opp på flere treningssentre i løpet av høsten.

Treningen foregår etter musikk fra DDE, og er ment for dem som sliter med å komme ut av sofaen.

- Jeg har vært et par ganger på treningsstudio, og jeg følte meg ikke vel der. Min trening består av å gå tur med hunden og holde DDE-konserter. Det siste krever mye energi, sier Bjarne Brøndbo.

- Men hvorfor engasjere seg i et treningskonsept?

- Vi har jo litt tilfeldig gitt menn som hverken er superslanke eller bodybuildere et ansikt, eller kanskje vi skal si en mage. Vi tok av oss T-skjortene under en utekonsert på Fagernes for mange år siden. Det var ikke planlagt, men vi var jo gjennomvåte. Etter det fikk vi mye skryt fra menn med samme kropp som oss, og etter hvert ble det et varemerke, sier Brøndbo.

Han er opptatt av at folk skal få lov til å være seg selv, og se ut som helt normale menn.

- Du kan eksempelvis nesten ikke sykle i Norge uten å ha en sykkel til 30000 kroner og melde deg på i Birken. Jeg har en gammel sykkel. Den gir like bra trim den, terskelen for trening må legges lavere, sier Brøndbo.

I bandet er Arnt Egil Rånes den ivrigste trimmeren: - Jeg trener på helsestudio to ganger i uken. Men passer på å være der på tider av døgnet hvor ikke supertrimmerne er der, sier Rånes.

- Det skal være et alternativ til de som hverken vil løpe langt eller løfte mye vekter, men som vil trimme litt, sier Brøndbo.

Så langt er konseptet solgt inn til mellomstore treningskjeder fra Tromsø i nord til Arendal i sør, og kommer på deres program i løpet av høsten.

Les også:

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Du kan nå betale med

  • strex

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her