STÅENDE TRICEPSPRESS med strikk

Publisert: 2010-02-16 11:12


MUSKLER DU TRENER: Armer, dvs. baksiden av overarm (triceps).
UTGANGSPOSISJON: Fest strikken under den ene foten og sett den andre et stykke foran deg. Hold et håndtak i hver hånd og hold armene bak hodet. Albuene skal peke opp gjennom hele øvelsen.
SLIK GJØR DU: Press armene opp til de er strake. Brems på veien ned igjen.
VIKTIG Å TENKE PÅ: Unngå å bevege skulderleddet og hold overarmene nært inntil hodet. For å gjøre øvelsen lettere, kan du trene en og en arm. Hold da strikken bak i korsryggen med en hånd mens Du trener den andre. Du kan velge om du vil holde rundt ett eller begge håndtak.

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Du kan nå betale med

  • strex

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

Flere artikler

BICEPSCURL med strikk

BICEPSCURL med strikk

MUSKLER DU TRENER: Forside overarm (biceps). UTGANGSPOSISJON: Stå med strikken under det ene eller begge bena. Armene skal henge strake ned langs siden. Ta et håndtak i hver hånd med undergrep (hånden er vridd utover). SLIK GJØR DU: Bøy i albuene og trekk strikkene opp mot skuldrene. Stopp før underarmene er loddrette og brems på vei tilbake. Strekk armene helt ut når du tilbake i nederste posisjon slik at du begynner på "null" med hver repetisjon. VIKTIG Å TENKE PÅ: Det viktigste du skal passe på er at albuene forblir i samme posisjon, at du ikke fører albuene fremover eller bakover. Unngå bevegelse i skulderleddet, og pass på at skulderne ikke heves mot ørene. Alt av armen fra skulder til albue skal holdes "fryst" i samme stilling. Unngå å plassere albuene inntil kroppen, men la de være fritt rett ned fra skuldrene, slik at du ikke "jukser" i løftet.

BRYSTPRESS med strikk

BRYSTPRESS med strikk

MUSKLER DU TRENER: Store brystmuskel (pectoralis major) og fremsiden av skulderen (deltoideus fremre del). UTGANGSPOSISJON: Fest strikken for eksempel til et dørhåndtak, trappa hjemme eller et tre i høyde med skulderne. Stå med ryggen til festepunktet og ha et håndtak i hver hånd. SLIK GJØR DU: Begynn med armene bøyd og press rett frem i samme høyde som skulderne. Stopp rett før albuene er strukket helt ut. Brems rolig på vei tilbake og snu bevegelsen når albuen er rett bak skulderne. VIKTIG Å TENKE PÅ: Husk at magen skal holdes stram og ryggen rett under hele øvelsen. Hold skulderne tilbaketrukket og la albuene være i høyde med hendene under hele øvelsen.

Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her