FIRFOTSSTÅENDE DIAGONALLØFT egen kroppsvekt

Publisert: 2010-01-26 14:03


MUSKLER DU TRENER: Ryggstrekkere
UTGANGSPOSISJON: Stå på alle fire. Plasser håndflatene rett under skuldrene og knæren rett under hofteleddet. Hold ryggen din rak ved å trekke navle inn og holde denne spenningen gjennom hele øvelsen.
SLIK GJØR DU: Strekk høyre ben bak og opp til det er på høyde med hoftene dine. Strekk motsatt arm fram. Fokus skal ligge på å strekke deg så lang du kan, ikke løfte opp. Stopp når du er helt plankerett i kroppen. Hold blikket festet ned i gulvet litt skrått fram. Hold strekken i ca 3 sekunder, før arm og ben tilbake i utgangsstilling og gjør det samme med motsatt ben og arm. Tenk at du skal balansere et vannglass på ryggen din, hold stabil og plankerett, unngå svai. Gjør ca 20 repetisjoner, annenhver side.
VIKTIG Å TENKE PÅ: Strekk fram/bak, du bør ikke løfte høyere enn at du er helt rak og plankerett i kroppen i utstrak stilling. Hold nakken i forlengelse av ryggsøylen, se ned i gulvet og litt skrått fram.

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her