UTFALL med hantler

Vektklubb
Publisert: 2010-05-26 14:57

Utfall med hantler.

Foto: Scanpix

MUSKLER DU TRENER: Forside lår (quadriceps), setemuskler (gluteus) og stabiliseringsmuskulatur i mage og rygg.


UTGANGSPOSISJON: Stå med hoftebreddes avstand mellom bena. Det aktive benet plasseres et godt stykke foran det andre i utfallet. Hold en hantel i hver hånd, enten med armene ned langs siden eller som på bildet; med armene foran brystet.
SLIK GJØR DU: Med oppreist overkropp og blikket frem tar du et stort skritt frem og legg tyngden over fremre ben. Bakre kne skal nesten berøre gulvet. Skyv så fra med fremre ben, press kroppen tilbake og opp til utgangsposisjon (stående stilling). Bytt ben.
VIKTIG Å TENKE PÅ: Hvis du har kneplager, kan øvelsen være belastende. Begrens i så fall størrelsen på utfallet eller gjør øvelsen ettbens knebøy. Fikser mage og rygg slik at korsryggen er naturlig rett gjennom hele øvelsen. Pass på at knær peker i samme retning som tær.

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

  • strex

Flere artikler

UTFALL egen kroppsvekt

UTFALL egen kroppsvekt

MUSKLER DU TRENER: Forside lår (quadriceps), setemuskler (gluteus) samt stabiliseringsmuskulatur i mage og rygg. UTGANGSPOSISJON: Stå med hoftebreddes avstand mellom bena. Det aktive benet plasseres et godt stykke foran det andre. SLIK GJØR DU: Med oppreist overkropp og blikket frem tar du et stort skritt frem og legg tyngden over fremre ben. Bøy ned så bakre kne nesten berører bakken. Skyv så fra og press kroppen tilbake og opp til utgangsposisjon (stående stilling). Bytt ben og gjenta. VIKTIG Å TENKE PÅ: Hvis du har kneplager, kan øvelsen være belastende. Begrens i så fall størrelsen på utfallet. Fikser mage og rygg slik at korsryggen er naturlig rett gjennom hele øvelsen. Pass på at knær peker i samme retning som tær. Du kan også bruke staver som støtte.

Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her