SKIDRAG med strikk

Publisert: 2010-02-17 11:33

Anne Mette Rustaden

Line Møller


ALTERNATIV: Denne øvelsen kan utføres i treningsstudio i trekkapparat.

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

  • strex

Flere artikler

STÅENDE TRICEPSPRESS med hantler

STÅENDE TRICEPSPRESS med hantler

MUSKLER DU TRENER: Armer, dvs. baksiden av overarm (triceps). UTGANGSPOSISJON: Stå stødig. Hold en hantel over/bak hodet med rett albuledd. Lås overarmen i den posisjonen. SLIK GJØR DU: Bøy i albuleddet og senk hantelen ned bak hodet. snu bevegelsen når albuleddet har 90 grader. Press så hantelen opp til armen er strak igjen. Gjenta. VIKTIG Å TENKE PÅ: Ha overarmen låst i vertikal posisjon. Senk skulderen i en naturlig posisjon nedover/bakover. Spenn magen for å stabilisere ryggen.

STÅENDE TRICEPSPRESS med strikk

STÅENDE TRICEPSPRESS med strikk

MUSKLER DU TRENER: Armer, dvs. baksiden av overarm (triceps). UTGANGSPOSISJON: Fest strikken under den ene foten og sett den andre et stykke foran deg. Hold et håndtak i hver hånd og hold armene bak hodet. Albuene skal peke opp gjennom hele øvelsen. SLIK GJØR DU: Press armene opp til de er strake. Brems på veien ned igjen. VIKTIG Å TENKE PÅ: Unngå å bevege skulderleddet og hold overarmene nært inntil hodet. For å gjøre øvelsen lettere, kan du trene en og en arm. Hold da strikken bak i korsryggen med en hånd mens Du trener den andre. Du kan velge om du vil holde rundt ett eller begge håndtak.

Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her