Merethe (39): - Nå smiler jeg mer

Publisert: 2011-10-28 15:54

Merethe (39) ga seg selv en fet belønning etter at hun nådde delmålet sitt. Hun har gått ned 5,5 kilo og veide 70 kilo da hun meldte seg inn. Les hva hun skriver i et brev til Vektklubb:

Lett å holde fokus hvis du gir deg selv denne fete, men kalorifire, belønningen dersom du når målet ditt. Bilen på bildet er en Mercedes SLS AMG Roadster, og bildet ble tatt på bilmessen i Frankfurt, 2011.

Illustrasjonsfoto: Kyrre Lien

"Takk Vektklubb, for at dere finnes.

Det satt langt inne før jeg valgte å melde meg inn hos dere. Vet ikke helt hvorfor, men det falt meg ikke inn at jeg var i målgruppen, det gjaldt ikke meg.

Jeg har tidligere gått på to kurs med en annen slanketjeneste med personlig oppmøte. Den første gang gikk jeg ned 15 kilo. Den andre gangen jeg meldte meg på kurset var jeg ikke motivert, og følte at det ble litt feil form og sted for meg. Med to små barn, strakk ikke tiden til.

Jeg har lenge tenkt at "dette kan jeg, jeg vet jo hva som skal til". Men jeg klarte det ikke. Da jeg meldte jeg inn i Vektklubb og så webløsningen deres sa jeg bare: wow!

Jeg er visuelt sterk, så diagrammer, prosenter og tall appellerer til meg. Dessuten slapp jeg å regne ut hvor mange kalorier det er i hver matrett, noe jeg måtte gjøre når jeg gikk på tidligere kurs.

Vil du dele din historie med andre medlemmer? Skriv til oss her

Det var faktisk kjempelett å gå ned i vekt. Jeg synes det var artig å gå inn å se hvor lite eller mye jeg kunne spise - og samtidig gå ned i vekt. Hvis jeg hadde lyst på en sjokolade kunne jeg først gå innom dagboken i Vektklubb og se hvor mange kalorier det ble hvis jeg spiste den. Når jeg fikk se den i oversikten mistet jeg lysten på å spise den. Glimrende!

Det ble også enda lettere da jeg fikk meg iPhone, for da kunne jeg ikke lenger skylde på at jeg ikke kunne sjekke kaloriinnholdet.

Jeg har ikke kommet til matchvekten min enda, mangler to til tre kilo. Men jeg har gått ned såpass i vekt at jeg er fornøyd og har skaffet meg nye klær og en større selvtillit. Nå kan jeg smile mer.

Jeg skal fortsette å jobbe videre, men jeg må tillate meg selv å kose meg i helgene. Likevel ser jeg at jeg ikke kan kose meg for mye, men jeg unner meg rødvin.

Alt har med mengde å gjøre, har jeg oppdaget. Det verste er å spise masse mat. I stedet kan jeg heller unne meg en liten twist i hverdagen, men da må middagen være nøktern.

Helsen min var ikke dårlig før jeg meldte meg inn i Vektklubb. Jeg hadde trent fire dager i uken før jeg begynte, men ikke mistet så mye som ett kilo. Sånn sett var det frustrerende. Joggingen har jeg måtte legge på hyllen for en stund på grunn av et kne som krangler. Derfor har maten har alt å si, selv om det også er viktig å trene.

Takk for kjempefin webløsning og billig abonnement. Som belønning for å ha gått ned i vekt kjøpte jeg meg en bil!

Mvh Merethe (39)"

Les flere medlemsrapporter på våre Motivasjonssider

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Du kan nå betale med

  • strex

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her