Matspaneren: Fiberrikt pølsebrød
Fiberrikt pølsebrød er en nyhet fra Skoga, den kjente produsenten av pølse- og hamburgerbrød.
Vår matspaner har denne uken smakt på en kjøtterstatning som i flere år har vært tilgjengelig i våre naboland, og som nå også finnes i norske butikkhyller.
Quorn kommer i to typer; biter som ser ut som kylling, her avbildet i forpakningen, stekt i panne, og brukt i tortillalefse med tacokrydder, samt farse som minner om kjøttdeig.
Foto: Eli Anne Myrvoll Blomkvist
Av klinisk ernæringsfysiolog Eli Anne Myrvoll Blomkvist
Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.
Du kan nå betale med
*Samtlige medlemskap fortsetter å løpe etter valgt innmeldingsperiode. Medlemskapet løper inntil du selv sier det opp.
Fiberrikt pølsebrød er en nyhet fra Skoga, den kjente produsenten av pølse- og hamburgerbrød.
Mia fullkornspai har, i motsetning til de aller fleste andre paier, en paideig som inneholder fullkorn av både hvete og rug. Fullkorn gjør paien litt mer fiberrik og mettende.
Pommes frites er godt, men ikke nødvendigvis så sunt. Men nå er det kommet et pommes frites-merke på markedet som ikke inneholder fett.
Tine 40 60 er en ny tørstedrikk fra TINE som inneholder 40 prosent juice og 60 prosent vann.
Mange tenker at man må kutte ut all saus dersom man slanker seg, men det trenger ikke nødvendigvis være slik. .
Fjordland har akkurat kommet med en ny lettmargarin i brelettserien som heter Brelett omega 3. Det er en ekstra lett margarin med kun 27 % fett, og med tilsatt omega-3-fettsyrer fra fiskeolje.