Lett å bli lurt

Publisert: 2007-11-26 12:06

Flere lettprodukter er sukkerbomber og fulle av fett.

Professor i ernæring Lene Frost Andersen advarer forbrukerne mot å tro at alle lettprodukter er sunne og slankende.

Av Bodil Sundbye, Ingunn Saltbones Leine og Markus Aarstad (foto)

Annonse

Kickstart 2023 med Vektklubb!

Nå får du 30 % rabatt på alle våre medlemskap. Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og ukentlige menyforslag utarbeidet av kliniske ernæringsfysiologer. I tillegg får du inspirerende artikler som motiverer til en sunn livsstil. Bli medlem i dag!

Siste sjanse! Bestill før:

0dager

13 timer

14minutter

18 sekunder

Du kan nå betale med

*Samtlige medlemskap fortsetter å løpe til ordinær pris etter bindingsperioden. Ordinær pris for 3 md: 249 kr/ md, ordinær pris for 6 md: 199 kr/ md, ordinær pris for 12 md: 149 kr/ md. Medlemskapet løper inntil du selv sier det opp.

  • strex

Flere artikler

Syklig interesse for mager mat?

Syklig interesse for mager mat?

Hei! Etter at kjæresten min meldte seg inn på vektklubb.no har vi vært ekstremt flinke til å velge sunn mat. Det har jo blitt slik at vi er to om det - jeg vil jo gjerne støtte ham, samtidig som jeg selv får sjansen til å lære mye. Av pålegg og andre matvarer velger vi alltid lettprodukter samt de med minst sukker i, spesielt det siste. Jeg regner med at dette er å anbefale etter endt tid i vektklubb.no også? Det som uroer meg er at det skal bli noe "litt sykt" over det? Jeg får nemlig den følelsen når jeg forklarer andre mennesker hva vi driver med. Eller er det bare bra å ha denne vanen med seg inn i fremtiden?<br />Anne<br /><br />

Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her