Matspaneren: Findus laksefilet med chili- og ingefærsaus

Publisert: 2009-03-10 13:59

Findus har kommet med nyheter i frysedisken, blant annet laksefileter med ferdig saus og "Grønn deli", en serie grønnsaksretter. Grønnsaksrettene ser svært spennende ut så jeg gleder meg til å smake, men først har jeg testet en av laksevariantene, nemlig laksefilet med chili- og ingefærsaus.

Pakken på bildet øverst inneholder to
plastinnpakkede laksefileter med saus,
som du ser på bilde i midten. Det ned-
erste bildet viser én laksefilet med saus
ferdig kokt.

Av klinisk ernæringsfysiolog Eli Anne Myrvoll Blomkvist

Annonse

Kickstart 2023 med Vektklubb!

Nå får du 30 % rabatt på alle våre medlemskap. Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og ukentlige menyforslag utarbeidet av kliniske ernæringsfysiologer. I tillegg får du inspirerende artikler som motiverer til en sunn livsstil. Bli medlem i dag!

Siste sjanse! Bestill før:

0dager

13 timer

8minutter

49 sekunder

Du kan nå betale med

*Samtlige medlemskap fortsetter å løpe til ordinær pris etter bindingsperioden. Ordinær pris for 3 md: 249 kr/ md, ordinær pris for 6 md: 199 kr/ md, ordinær pris for 12 md: 149 kr/ md. Medlemskapet løper inntil du selv sier det opp.

  • strex

Flere artikler

Vi liker ikke fisk

Vi liker ikke fisk

Jeg og min mann liker ikke fisk. Vet at det er sunt å spise fisk, og at man helst skal spise fisk to ganger i uken. Men hva skal jeg gjøre når jeg prøver og prøver med forskjellige fiskeretter, men konklusjonen vår gang på gang blir at det ikke er godt? Vi liker selvfølgelig lettsaltet torsk, fersk makrell og smørstekt laksefilet m/saus. Jeg prøver mye jeg, nå sist lakseburgere med purre fra ferskvaredisk. Selv med min beste vilje kan jeg ikke si at jeg nøt måltidet, halvparten av min andel gikk i søpla. Og det er heller ikke lett å få gjennomslag for å prøve enda en fiskerett. Jeg spiser makrell i tomat og tomatsild til lunsj på jobben minst tre dager i uken (tilsvarende en skive per gang), holder det?<br />Mvh Kristin

Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her