LEKENDE LETT? Å gå ned i vekt er en jobb, men det er ikke umulig! Her er noen som har klart det, tidligere Vektklubb-modeller Harald Krogh (t.v.), Heidi Irene Arstad, Jan Tore Jørgensen og André Rio (t.h.).
LEKENDE LETT? Å gå ned i vekt er en jobb, men det er ikke umulig! Her er noen som har klart det, tidligere Vektklubb-modeller Harald Krogh (t.v.), Heidi Irene Arstad, Jan Tore Jørgensen og André Rio (t.h.). Foto: Janne Møller-Hansen / VG

Ett skritt nærmere

Elisabeth Stigum
Publisert: 2014-09-02 11:13

Små valg hver dag vil føre deg fremover mot vektmålet ditt. Vi hjelper deg på veien!<br />

Hver dag tar vi tusenvis av valg, noe mer viktigere enn andre. Vi i Vektklubb ønsker å gi deg små og enkle hverdagstips som kanskje kan gjøre deg lettere å velge sunt.

Romanesco

Har du prøvd Romanesco før? Det er en kålsort og en blanding av blomkål og brokkoli. Smaker digg dampet med en honningvinaigrette som du kan blande selv:

Putt 1 ts honning, 1 ss olivenolje, nykvernet pepper, 1 fedd finhakket hvitløk, 1/2 dl balsamicoeddic og ca 5-6 ss vann i en liten beholder med lokk. Rist løs til det hele er godt blandet.

Stopp søtsuget med kveldsmat

Her er det noen sunne forslag:

- Bringebærsmoothie med avokado og spinat
- Kremet blomkål- og spinatsuppe
- Fylte speltlomper
- Grove vafler

Les mer

Veggie's up!

Gjør smoothien grønn ved å tilsette avokado, spinat, grønnkål eller brokkoli.

På denne måten blir smoothien sunnere og gir en litt langsommere blodsukkerstigning enn om smoothien kun er laget på frukt og vann.

Det er også en veldig fin måte å snike inn grønnsaker i barns kosthold.

Ta trappen!

La dette bli en heisfri dag eller uke.

Å gå i trapper er noe av den mest effektive hverdagsaktiviteten du kan gjøre. Du må faktisk løfte kroppen din opp til nye nivåer, du tar i bruk store muskelgrupper i bein og sete - og det får virkelig fart på puls og forbrenning!

Digg dessert

Søt, eksotisk frukt er ypperlig som dessert! Det er sunt og inneholdet mange gode næringsstoffer som kroppen trenger, i motsetning til sjokoladekake (dessverre!).

Del fersken i to, fjern steinen og legg bitene i aluminiumsfolie. Legg på grillen eller i ovn på middels varme til fruktkjøttet er blitt litt mykt.

Server med en klatt gresk yoghurt eller vaniljekesam.

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her