Kvinne (48): - Nøkkelen ligger i det langsiktige

Publisert: 2010-02-09 16:26

Jeg er ikke slik laget i hodet at jeg liker å sitte i ring og prate om mine utfordringer.<br />Formen tiltaler meg ikke, til det er jeg for mye individualist. Derfor er nettilbudet dere tilbyr så bra for meg. Det kan jeg klare i en hektisk hverdag med barn, fritidsaktiviteter og lederstilling.

Stress påvirker ethvert aspekt ved vårt moderne liv. Også våre kostholdsvaner. Ha alltid sunn mat tilgjengelig ved lange dager på jobben.

Jeg har gått ned circa fire kg siden jeg startet opp i juli. Målet er å gå ned circa ti kilo til sammen. Jeg har innsett at dette er et langsiktig prosjekt, hvor både mosjon, mat og hva som ellers skjer i livet mitt henger nøye sammen.
Innsikten jeg har tilegnet meg i løpet av perioden jeg har vært medlem har vært verdifull. Eksempelvis, jeg ser nå at når det er stressede perioder på jobben blir jeg ekstra sulten. Så klibrød og grønnsaker ligger nå i beredskap på jobben. Før kunne jeg stupe hjem sent fra jobb, og en pølse på en bensinstasjon var en befrielse.
Når det er sagt har jeg fra 16 års alder og fram til i dag trent jevnt 3-4 ganger og spist sånn noenlunde sunt. Samtidig ser jeg at 40-års alderen og hormonene krever noe mer. Jeg trenger å være mer fokusert enn noensinne for å klare å gå ned.
Noen ganger klarer jeg ikke være så flink på alle områder hele tiden, men prøver kjapt å komme tilbake på sporet, hvis jeg har sporet av. Det er der jeg tror nøkkelen ligger.
I det langsiktige.
Jeg vil derfor holde fram med den kunnskapen jeg har tilegnet meg og kjemper for at jeg er nede i ti kilo minus før bikinisesongen. Jeg har lyst til å glede meg til den i år.
Motivasjonssidene og innspill fra coachbrevene hver uke er viktige bidrag for å hjelpe meg til å holde fokus. De synes jeg har vært motiverende og ofte synes jeg de treffer tanker jeg går med.
En stor takk til fagfolkene for dette.
Hilsen vektklubbmedlem, kvinne (48)

Gå ned i vekt på den sunne måten!

  • strex

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her