Kvinne (67): - 20 kilo lettere

Publisert: 2010-02-17 15:14

Dette er min tilbakemelding om begeistring for opplegget til vektklubben, om motivasjon, helse, og vilje til gjennomføring. Det siste er for meg absolutt avgjørende. Å sette seg mål er en ting, gjennomføring noe annet. En må ville, ellers nytter det ikke.

Å føre dagbok er et nyttig redskap for
å få kontroll over kaloriene.


Les andre medlemsrapporter her!
At jeg kan sitte foran min Mac når det passer meg uten å behøve å profilere meg overfor andre, gjør at opplegget fungerer utmerket for meg. Jeg har ingen sans for personlig utlevering over nettet, mine venner og bekjente får tilbakemelding om hvor fornøyd jeg er, og blir orientert om ny vektreduksjon. Fastlegen min er også informert, ser fordelene med opplegget, og er en stor oppmuntrer.
Skaff deg motivasjon du også, les Øvind Hammers råd!
Om en innstilling som min kan inspirere eller motivere andre medlemmer er det jo flott, men vi er som mennesker forskjellige, og takler ulike situasjoner på ulike måter. Veiing hver mandag, opplysning om forholdet til venner, kollega og familie, har ført til en forpliktelse som for meg er en sterk pådriver, samtidig har jeg vært fast bestemt på at dette skal jeg klare.
Variert kost og gode oppskrifter til hele familien gjør dette til et flott opplegg som kan anbefales den største skeptiker, jeg er virkelig fornøyd. Jeg kjøper kun inn mager mat, det finnes så gode tilbud på området at det ikke er noe problem. Familie og venner blir servert den samme maten.
Søk etter magre og smakfulle oppskrifter her!
Helsen er på noen områder bedre. Jeg har spiserørsbrokk, og merker her god bedring. Slitasjegikten er som før, men for knær og hofter er det sikkert bedre at jeg er 20 kilo lettere. Ser og føler selv at figuren er blitt mer smekker, tar meg bedre ut, og er så heldig at ”skinnet krymper” med kiloene, ingen overflødige utidigheter så langt.
Å kjøpe nye klær er ikke noe godt råd. Jeg spanderte ny langbukse, men den ble snart for stor. Jeg har tatt vare på nydelige klær fra min tidligere slanke periode. De skal nå hentes frem, og jeg gleder meg til å kunne benytte klær jeg før var svært glad i.
Det sitter i hodet!
Skal innrømme at jeg innimellom går lei, og ergrer meg de gangene jeg ikke går ned mer enn halvkiloet i uken. Julen var spesiell, jeg gikk ikke opp i vekt, men heller ikke ned. Nå vil det sikkert også stå litt stille, det har vært ekstra aktivitet med barn og barnebarn, og da blir det litt slurving.
Likevel full kontroll og på an igjen. Jeg når kanskje ikke helt målet innenfor den tiden som er satt opp, men klare det skal jeg.
Igjen, et opplegg som passer fullt ut for meg, og er på alle måter en god støtte til å kunne klare å gjennomføre noe så tøft som å gå ned 30 kilo, og gjerne litt til.
Hilsen Kvinne (67)

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her