VimZa (23): - Trenger ikke lengre å bruke astmamedisin

Publisert: 2010-06-11 16:48

Innså plutselig at jeg faktisk har vært medlem ganske lenge, føles ikke slik. Kan tenke meg å fortelle hvordan det har gått så langt. For jeg er nå kommet et godt stykke på vei. Jeg har fortsatt 10 kilo igjen, men har kvittet med over 17 kilo fett her inne.

Jeg så tilfeldigvis en reklame for Vektklubb.no og tenkte at dette kanskje kunne være noe for meg. Jeg ville gjerne ned i vekt men slet med å holde fokuset oppe over lengre tid.

Les flere rapporter fra medlemmene her.


Jeg prøvde tidligere å gå ned og gikk vel ned tre til fire kilo helt til jeg ble sløv og de gode vanene ble borte.
Det resulterte i at jeg la på meg igjen, samt enda noen kilo. Jeg endte da på en maks vekt som sikkert var godt over 80 kilo, for jeg veide meg først en måned etter at jeg begynte å ta meg sammen. Dette var rett før jeg meldte meg inn i Vektklubb.no.
Fokuset mitt har hele tiden vært på at jeg ikke skal nekte meg noe, men jeg måtte gjennom en sukkeravvenning fordi jeg var langt ute og kjørte på det området.
Jeg begynte forsiktig med å spise sunt, videre oppfulgt med sakte opptrapping av treningen. Jeg husket mine feil fra tidligere og visste nå at jeg måtte starte i det små, ikke ta alt på en gang. Dette har da over tid ført til at jeg nå er ganske nærme mitt mål.Annonse

Kickstart 2023 med Vektklubb!

Nå får du 30 % rabatt på alle våre medlemskap. Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og ukentlige menyforslag utarbeidet av kliniske ernæringsfysiologer. I tillegg får du inspirerende artikler som motiverer til en sunn livsstil. Bli medlem i dag!

Siste sjanse! Bestill før:

0dager

14 timer

6minutter

7 sekunder

Du kan nå betale med

*Samtlige medlemskap fortsetter å løpe til ordinær pris etter bindingsperioden. Ordinær pris for 3 md: 249 kr/ md, ordinær pris for 6 md: 199 kr/ md, ordinær pris for 12 md: 149 kr/ md. Medlemskapet løper inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her