NÅ OG FØR: Ingunn Nistad (38). Mye lettere, og mye sprekere.
NÅ OG FØR: Ingunn Nistad (38). Mye lettere, og mye sprekere. Foto: Privat.

Ingunn (38) har gått ned 35 kilo

Elisabeth Stigum
Publisert: 2013-04-05 13:03

</p><p></p><p>Ingunn Nistad (38) fra Verdal bestemte seg for å ta tak i samboer- og mammakiloene. På ni måneder har hun gått ned 35 kilo!<br />

Ingunn har på oppfordring fra Vektklubb sendt oss sin historie, som vi har fått tillatelse til å publisere:

«Jeg er ei dame på 38 år, som bor sammen med mann og sønn på femten måneder. Jeg jobber som lærer og er for tiden veldig fornøyd med innholdet i livet mitt. Og selvtilliten har steget betraktelig de siste månedene.

Jeg har vært medlem i Vektklubb i to omganger. Så jeg visste jo at det fungerte nå når jeg meldte meg inn for andre gang i juni 2012. Første gang jeg gikk ned i vekt begynte jeg på 142 kilo. Jeg gikk ned til 77 kilo, og var strålende fornøyd. Men så gikk jeg på en skikkelig smell, møtte mannen i mitt liv og fikk de berømmelige samboerkiloene. Legg til et svangerskap og savn etter et sosialt nettverk siden jeg var nyinnflyttet, så var det ikke pene tall å lese på vekten etterhvert.

Bilder ble vendepunkt

I pinsen 2012 hadde vi barnedåp, og etter å ha sett bildene fra den festen, var jeg veldig klar for å sette i gang. Jeg var hjemme og hadde en veldig snill og tålmodig gutt som trivdes i vognen sin og på barnepass på treningssenteret. Da jeg meldte meg inn i Vektklubb var startvekten 116 kilo.

- Det er helt slutt på å ligge på sofaen og spørre andre om de kan hente noe til meg. Jeg ser på hverdagsaktivitet som trening, og da blir det mye morsommere, skriver Ingunn.
- Det er helt slutt på å ligge på sofaen og spørre andre om de kan hente noe til meg. Jeg ser på hverdagsaktivitet som trening, og da blir det mye morsommere, skriver Ingunn. Foto: Privat

Jeg bestemte at sjokolade var forbeholdt lørdager. Porsjonene ble litt mindre og jeg ble mer bevisst på å få i meg frukt og grønt. Det ble mye gåturer, men i tillegg begynte jeg for alvor på treningsstudio igjen.

Prøvde meg for første gang på gruppetimer som corebar, zumba og høypulstimer i sal. Siden det var sommerferie, så var det ikke helt fullt på de timene, og ergo ikke så skummelt å prøve seg.

Det var et skikkelig sjakktrekk. Jeg oppdaget at det var mye moro og hard trening i de timene. Jeg holder meg unna timer med altfor mange steg og mye rytme, for som den utålmodige sjelen jeg er, så vil jeg helst mestre trinn med en gang og da bør det være enkelt.

Få motivasjonen du trenger

Vektklubb hjelper deg til sunn og varig vektnedgang.

Annonse
Annonse

Få motivasjonen du trenger

Vektklubb hjelper deg til sunn og varig vektnedgang.

Annonse

Få motivasjonen du trenger

Vektklubb hjelper deg til sunn og varig vektnedgang.

Aktiv i forumet

Jeg har også brukt medlemsforumet i Vektklubb aktivt der jeg har skrevet om stort og smått med andre medlemmer. Laget etter hvert en åpen dagboktråd i forumet som har vært veldig motiverende.

Etter hvert har det blitt mer intensiv trening og jeg prøver å være veldig aktiv i hverdagen. Junior blir tatt med i vogn så snart jeg har muligheten. Mitt motto er at det er bedre å gå seg en tur og gjøre unna ærend, enn å være hjemme og raide kjøkkenskap etter noe spiselig.

Samboeren min har vært en flott støtte. Han trener mye selv og er veldig glad over at jeg nå er like gira som han. I det siste har vi fått til en del treningsøkter sammen, noe som inspirerer meg enda mer. Jeg har også hatt et par timer med en PT (personlig trener) der jeg har fått gjennomført en kroppsanalyse, og satt opp et program for styrketrening.

Når jeg er ferdig med vektnedgang og skal begynne med stabilisering, så skal jeg belønne meg selv med PT-timer resten av 2013. Gleder meg til det.

Nå har jeg nettopp passert 35 kilo i minus. Jeg begynner å nærme meg målet. Jeg veier 81 kilo i dag. Og jeg skal se 70-tallet på vekta. Men kjenner at jeg ikke er så opphengt i et spesifikt tall nå. Men 75-77 kilo hadde vært ok da.

Vennlig hilsen Ingunn Nistad»

Les om flere som har lykkes i Vektklubb.no:

Terje gikk ned 35 kilo for å hoppe i fallskjerm!

Laila (49) har gått ned 24 kilo

Hanne (23) ble Årets Vektklubb-medlem i 2012

Nå løper Salif (27) motbakkeløp, med 73 kilo lettere kropp

Charlotte (24) tok av 61 kilo uten å trene

Ole Ivar (41) gikk ned 36 kilo, fikk nytt liv

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her