Ingrid (58): - Får høre at jeg ser minst ti år yngre ut

Publisert: 2010-05-14 14:03

Her er en liten oppsummering av det siste halvåret mitt. Jeg meldte meg inn i Vektklubb.no fordi jeg til min store skrekk så at jeg var blitt 70 kilo. Fordelt på mine 1.54 meter er det ganske mye.<br /><br />Årsaken til at jeg valgte Vektklubb.no er at her går man ikke på en spesiell diett, men legger rett og slett litt om på de vanlige kostvanene.

Slik ser Ingrid ut nå. Nesten ti kilo lettere, og "ti år yngre".

Ingrid veide for et halvt år siden 70 kilo. Så bestemte hun seg for å ta grep om situasjonen og legge om livsstilen.


Les flere medlemsrapporter her!
Målet har vært å komme meg under 60 kilo, og nå har jeg 0,5 kilo igjen. Det har gått senere enn planlagt, men det er greit så lenge det går rett vei. I små perioder har vekta til og med gått opp inntil 0,5 kilo, uten grunn, men så har den plutselig gått ned igjen. I slike perioder har det vært viktig både med coachbrevene og å lese hva andre medlemmer sliter med av utfordringer.
- Hvor er du, og hvor vil du? Det sitter i hodet, sier vår motivator Øyvind Hammer. Finn motivasjonen, du også!
Midjemålet er redusert med 15 cm , og jeg har lagt vekk "gammelklærne" og fått meg noen nye plagg. I tillegg har jeg tatt frem klær som har ligget i skapet i 10 til 15 år, men som jeg likte altfor godt til å kaste eller gi vekk. Nå passer de perfekt!
Den nye livsstilen er helt topp: jeg spiser normal mat, men er rett og slett mer bevisst på hva, og hvor mye jeg putter i munnen. En dag i uken teller jeg ikke kalorier, selv om det ikke betyr at jeg er helt ubevisst i forhold til hva jeg spiser. Og jeg er mer bevisst på å komme meg ut å trimme, eller på treningsstudio.
Finner du stadig på nye grunner for ikke å trene? Lær deg å bekjempe disse ni dårlige unnskyldningene!
Jeg har fått masse kommentarer om at jeg er blitt så slank, og at jeg ser "minst ti år yngre ut", noe som er godt å høre for ei som akkurat har fylt 58 år! Og jeg anbefaler Vektklubb.no til alle som spør hvordan jeg har klart og fortsatt klarer dette. Jeg føler meg "ny", og gleder meg til å gå sommeren i møte!
Hilsen et takknemlig medlem Ingrid, 58

Annonse

Kickstart 2023 med Vektklubb!

Nå får du 30 % rabatt på alle våre medlemskap. Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og ukentlige menyforslag utarbeidet av kliniske ernæringsfysiologer. I tillegg får du inspirerende artikler som motiverer til en sunn livsstil. Bli medlem i dag!

Siste sjanse! Bestill før:

0dager

12 timer

40minutter

41 sekunder

Du kan nå betale med

*Samtlige medlemskap fortsetter å løpe til ordinær pris etter bindingsperioden. Ordinær pris for 3 md: 249 kr/ md, ordinær pris for 6 md: 199 kr/ md, ordinær pris for 12 md: 149 kr/ md. Medlemskapet løper inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her