Test av hjemmebakt brød i form
Denne melblandingen i form er en god løsning for deg som vil ha nybakt brød, men slippe å gå til innkjøp av alle ingrediensene. Vektklubbs matspaner stempler grovbrødet som sunt!
Firmaet Din baker har i samarbeid med Birger Svihus, professor ved Universitetet for miljø og biovitenskap, laget et nytt brød. Brødet har nesten halvparten så mange kalorier som vanlig brød, og mer enn dobbelt så mye kostfiber.
Av klinisk ernæringsfysiolog Eli Anne Myrvoll
Nå får du 30 % rabatt på alle våre medlemskap. Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og ukentlige menyforslag utarbeidet av kliniske ernæringsfysiologer. I tillegg får du inspirerende artikler som motiverer til en sunn livsstil. Bli medlem i dag!
0dager
16 timer
36minutter
49 sekunder
Du kan nå betale med
*Samtlige medlemskap fortsetter å løpe til ordinær pris etter bindingsperioden. Ordinær pris for 3 md: 249 kr/ md, ordinær pris for 6 md: 199 kr/ md, ordinær pris for 12 md: 149 kr/ md. Medlemskapet løper inntil du selv sier det opp.
Denne melblandingen i form er en god løsning for deg som vil ha nybakt brød, men slippe å gå til innkjøp av alle ingrediensene. Vektklubbs matspaner stempler grovbrødet som sunt!
Er det én ting vi nordmenn ikke kan motstå så er det vel nybakt brød! Om bakeferdighetene ikke er mye å skryte av, finnes det bakemikser i alle varianter. Sistemann ut er denne brødblandingen bestående kun av frø og nøtter, men hvor sunt er det?
De fleste av dere kjenner nok til Inger Kløkstad, kvinnen bak Ingers rugbrød som ble en kjent og kjær ”landeplage” for en del år tilbake.
Kan brød i det hele tatt bli lavkarbo? Nei, men dette er fritt for siktet hvetemel.
Vi har vel alle fått med oss debatten om nordmenns bruk av ris, pasta, brød og poteter. Noen mener altså at vi spiser for mye av dette, og vi har fått hørt at belgfrukter er et godt alternativ til slike karbohydratrike matvarer. Det få vet er at det finnes nok et sunt alternativ, nemlig quinoa.
Et medlem med PCOS (Polycystisk ovariesyndrom) har fått beskjed fra legen sin om å redusere inntaket av raske karbohydrater. Hun spiser nå Polarbrød extrem og sier det er et brød hun føler seg lenge mett av. Hun lurer på hva slags innhold av karbohydrater og kostfiber dette polarbrødet har i forhold til vanlige brødtyper.