FARGERIKT: En sunnere livsstil innebærer ofte sunnere matvalg og mer regelmessige måltider. Frukt og grønt er en matvaregruppe du bør forsyne deg rikelig av.

Få hjelp til å gå ned i vekt - og holde vekten med Vektklubb

Publisert: 2019-08-20 14:37

Som medlem i Vektklubb får du et skreddersydd vektprogram som hjelper deg ned i vekt. Du får tilgang til vår kaloridagbok som gir deg kontroll over hva du spiser og drikker, samt daglige menyforslag.

Å spise færre kalorier er den mest effektive metoden for å gå ned i vekt. Dersom du spiser og drikker mindre enn kroppen trenger, forbrenner den reservekaloriene som er lagret som fett eller sukker, skriver Direktoratet for e-helse.

Vårt opplegg baserer seg på offentlige anbefalte prinsipper om vektnedgang og trening, og er utviklet i samarbeid med Nordens fremste fedmeeksperter. Kort fortalt handler det om å spise sunn mat og mosjonere, og å få den informasjonen og de rådene du trenger for å lykkes.

ANNONSE: Sjekk når du kan nå din målvekt!

Ingen diett

Vektklubb.no er ikke en midlertidig kur som skal få deg ned i vekt, men et verktøy som skal hjelpe deg til å strukturere kostholdet og mosjonen din slik at du finner din trivselsvekt som kan bli permanent.

Kaloridagbok

I Vektklubb.no har vi samlet god forbrukerjournalistikk om temaene vektreduksjon, kosthold, mosjon og helse på ett sted. I tillegg har vi dataverktøy hvor du som medlem kan logge alt du spiser og drikker, samt hvor mye du beveger deg. Da kan du få en eksakt beregning av hvor mange kalorier de har satt til livs og forbrent. Du kan derfor følge, også skjematisk, din egen vektutvikling, og ta tilbake kontrollen over din egen kropp.

HELT VANLIG MAT: Vi oppfordrer deg til å spise helt vanlig og sunn mat som du liker. Da er sjansen større for å lykkes med varige livsstilsendringer.

Slik hjelper vi deg ned i vekt

Vektklubb.no gir deg et anbefalt, daglig kalorinivå basert på dine personlige data og vektprogram. Dersom du klarer å holde deg til dette nivået, bør du nå vektmålet ditt.

Av Vektklubb.no får du et menyforslag til mat du kan spise som både er sunn, helsebringende og kalorifattig. Den foreslåtte maten har et kaloriinnhold som ligger innenfor ditt anbefalte nivå.

Det er opp til deg om du ønsker å følge våre menyer, eller å spise annen mat. Bruk gjerne menyene som inspirasjons- og informasjonskilde om hva maten inneholder.

Vi ønsker deg lykke til og håper du blir fornøyd med tjenesten!

Bli medlem!

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Du kan nå betale med

  • strex

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her