Øivind (67 år): - Kurset burde vært på blå resept

Vektklubb
Publisert: 2009-04-03 10:41

I et brev til vektklubb.no redaksjonen forteller et medlem at han ble anbefalt på det sterkeste å gå ned i vekt. Han har med vektklubb.no gått ned 12 kilo og har måttet bytte ut det meste av garderoben.

"Etter å ha gjennomgått en større vellykket kreftoperasjon i juni 2008, (hadde cancer-coli uten spredning til vitale organer), ble jeg på det sterkeste anbefalt å gå ned i vekt, omtrent 15 kilo.
I en alder av 67 år og med vektproblemer som "arv" gikk jeg løs på oppgaven. Målet er i øyeblikket ikke helt nådd, men med en vektreduksjon per dags dato på cirka 12 kilo er jeg meget fornøyd. Jeg skal nå målet frem mot sommeren.
Kurset jeg har gjennomgått er fremragende. Har prøvd andre kurs tidligere uten tilfredsstillende resultat, dette har derimot fungert meget bra. Kurset burde vært på blå resept.
Jeg har printet ut mange matoppskrifter og "mitt program" hver uke fra begynnelsen til midten av januar. Jeg er selvfølgelig nødt til å skifte ut det meste av garderoben, men det er med stolthet og glede.
I tillegg til omstilling av måltidene har jeg fire dager hver uke syklet ergometersykkel i 30 minutter og vært konsekvent med dette.
Motivasjonen har selvfølgelig også vært kommentarer fra familien om synlig reduksjon. Dessuten ser jeg nå "ting" jeg ikke har sett på mange år og kona synes jeg er blitt lettere å snakke med.
Jeg hadde en ganske kraftig hjerneblødning i 1993 og har etter dette slitt med ustabilt blodtrykk. Dette har forverret seg etter kreftoperasjonen. Det er ikke blitt bedre etter vektreduksjonen, noe som forbauser meg. Fastlegen er oppmerksom på dette. Jeg har forskjellig blodtrykksverdier før og etter ergometersyklingen. Høyt før, men mye lavere etter trening. Jeg har i følge legen en rolig, jevn og fin puls.
Jeg er meget takknemlig for å ha deltatt i dette meget effektive programmet. Jeg mener å ha nok tips i ringpermen der jeg har alle mine utskrifter og oppskrifter."
Hilsen
Øyvind (67 år)

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Du kan nå betale med

  • strex

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her