Øivind (67 år): - Kurset burde vært på blå resept

Publisert: 2009-04-03 10:41

I et brev til vektklubb.no redaksjonen forteller et medlem at han ble anbefalt på det sterkeste å gå ned i vekt. Han har med vektklubb.no gått ned 12 kilo og har måttet bytte ut det meste av garderoben.

"Etter å ha gjennomgått en større vellykket kreftoperasjon i juni 2008, (hadde cancer-coli uten spredning til vitale organer), ble jeg på det sterkeste anbefalt å gå ned i vekt, omtrent 15 kilo.
I en alder av 67 år og med vektproblemer som "arv" gikk jeg løs på oppgaven. Målet er i øyeblikket ikke helt nådd, men med en vektreduksjon per dags dato på cirka 12 kilo er jeg meget fornøyd. Jeg skal nå målet frem mot sommeren.
Kurset jeg har gjennomgått er fremragende. Har prøvd andre kurs tidligere uten tilfredsstillende resultat, dette har derimot fungert meget bra. Kurset burde vært på blå resept.
Jeg har printet ut mange matoppskrifter og "mitt program" hver uke fra begynnelsen til midten av januar. Jeg er selvfølgelig nødt til å skifte ut det meste av garderoben, men det er med stolthet og glede.
I tillegg til omstilling av måltidene har jeg fire dager hver uke syklet ergometersykkel i 30 minutter og vært konsekvent med dette.
Motivasjonen har selvfølgelig også vært kommentarer fra familien om synlig reduksjon. Dessuten ser jeg nå "ting" jeg ikke har sett på mange år og kona synes jeg er blitt lettere å snakke med.
Jeg hadde en ganske kraftig hjerneblødning i 1993 og har etter dette slitt med ustabilt blodtrykk. Dette har forverret seg etter kreftoperasjonen. Det er ikke blitt bedre etter vektreduksjonen, noe som forbauser meg. Fastlegen er oppmerksom på dette. Jeg har forskjellig blodtrykksverdier før og etter ergometersyklingen. Høyt før, men mye lavere etter trening. Jeg har i følge legen en rolig, jevn og fin puls.
Jeg er meget takknemlig for å ha deltatt i dette meget effektive programmet. Jeg mener å ha nok tips i ringpermen der jeg har alle mine utskrifter og oppskrifter."
Hilsen
Øyvind (67 år)

Annonse

Kickstart 2023 med Vektklubb!

Nå får du 30 % rabatt på alle våre medlemskap. Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og ukentlige menyforslag utarbeidet av kliniske ernæringsfysiologer. I tillegg får du inspirerende artikler som motiverer til en sunn livsstil. Bli medlem i dag!

Siste sjanse! Bestill før:

0dager

12 timer

55minutter

45 sekunder

Du kan nå betale med

*Samtlige medlemskap fortsetter å løpe til ordinær pris etter bindingsperioden. Ordinær pris for 3 md: 249 kr/ md, ordinær pris for 6 md: 199 kr/ md, ordinær pris for 12 md: 149 kr/ md. Medlemskapet løper inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her