Svenn (64): - God helse kan gjenskapes

Nina Andersen
Publisert: 2009-02-27 10:14

Etter en langsiktig prosess med redusert inntak av usunn mat og en daglig dose med fysisk aktivitet har Svenn (64) gått ned 16 kilo.

Her er førbilde av Svenn.

Her har Svenn gått ned 16 kilo.

"Jeg er 64 år, 178 høy og veide for 1 år siden 104,5 kg. Hadde ekstremt høyt blodtrykk og dårlige blodverdier forøvrig. Var uopplagt og i dårlig form. Da min legedatter påstod at jeg var i risikosonen, startet jeg en langsiktig prosess med redusert inntak av usunn mat og en daglig dose med fysisk aktivitet.
For 6 måneder siden meldte jeg meg inn i Vektklubb.no for å få bedre kontroll med kalorier, fett og karbohydrater. Brukte dagboken og kjøkkenvekta nøye inntil jeg hadde etablert nye kostholdsvaner. Ved siste legesjekk var blodtrykket normalt og alle blodverdier gode! Jeg har redusert vekten med 16 kg og har som mål å veie 85 kg når Sentrumsløpet går av stabelen i Oslo den 3. mai.
Jeg drikkere helst vann til de fleste måltidene i ukedagene og unner meg litt vin i helgene. Den fysiske aktiviteten opprettholdes flere dager i uken og består i rask gange som går over i jogging og løping med 1 times varighet til sammen.
Jeg hadde sist helg gleden av å tilbakelegge strekningen fra Sognsvann til Ullevålseter på 36 minutter (på ski).
Jeg takker Vektklubb.no for uvurderlig bidrag til å få kontroll over kostholdet og vekten.
Prosessen har lært meg at vi over 60 år, som ikke kan skylde på genetiske eller andre arvelige årsaker til dårlig helse, kan gjenskape god helse med riktig kosthold og tilstrekkelig aktivitet - hvis vi vil."
Hilsen
Svenn Henriksen

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

  • strex

Flere artikler

For høyt kolesterol

For høyt kolesterol

Jeg er 29 år gammel og har vært overvektig de siste to årene. Jeg begynte i Vektklubb.no for fem uker siden og har tatt av syv kilo og ni centimeter rundt livet. Familien min har en historikk med hjerteinfarkt, og faren min hadde ett for noen uker siden. I den forbindelse tok jeg tester på blant annet kolesterol. Den var høy. Jeg har S-Kolesterol på 6, S-HDL kolesterol på 1,2 og S-LDL-kolesterol på 4,1. Hva kan jeg gjøre for å få ned nivåene mine? Setter veldig pris på all hjelp jeg kan få...<br />Mvh Erlend

Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her