Elisabeth (48): - Måtte finne frem beltet!

Vektklubb
Publisert: 2010-02-19 15:37

Dette er min opplevelse av å ha godt ned 11 kilo siden august 2009. Jeg har aldri brydd meg om å slanke meg, men min datter meldte seg inn i Vektklubb.no og gikk ned 6 kilo på ganske kort tid. Og da tenkte jeg at det må vel jeg også klare.

Pilates er en effektiv treningsform for å styrke stabiliseringsmuskulatur i mage og rygg (illustrasjonsfoto)


Les rapportene til andre medlemmer her
Som sagt så gjort. Jeg startet opp, og det gikk jo over all forventning. Jeg har vel aldri vært så mett som etter Vektklubbs menyer. Jeg hadde som mål og gå ned 6 kilo, og det varte ikke lenge før buksene begynte å bli ganske løse rundt livet, og belte måtte finnes fram! Selvfølgelig så er det viktig med trening ved siden av. Jeg hadde tidligere holdt på med pilates en god stund på grunn av ryggen min. Og fortsatte selvfølgelig med det. Det er jo veldig bra for den indre muskulaturen, men etter å ha gått ned noen kilo så er det også på tide å få litt fart på den ytre muskulaturen. Og det har virket ganske fort, jeg trener 6 timer i uken, og har det virkelig gøy på trening. Det har sikkert noe med at kroppen har blitt lettere.
Se VK-treneren teste pilates her
Jeg har fått masse flotte kommentarer om at jeg har vært veldig flink. De 6 kiloene jeg skulle gå ned ble til 11 kilo. Men nå har det stabilisert seg, jeg kan ikke gå noe mer nå har jeg fått beskjed om, jeg synes ikke det er pent å bli for tynn heller. Nå er jeg nede i størrelse 34 - 36 og jeg anbefaler alle som trenger å gå ned litt, om å starte opp hos Vektklubb.no. Dere har jammen forandret mitt syn på mat og livsstil. Jeg har blitt kvitt ryggplagene, fått bedre humør og det som er det aller beste; jeg må fornye garderoben min!
Varm hilsen fra Elisabeth (48) Moss

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Du kan nå betale med

  • strex

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her