VK-kokken: Omelett
På en omeletts konsistens kan du skille en god kokk fra en dårlig, mener vår kokk Tommy Østhagen. Her lærer han bort knepene som gjør omeletten din overlegen.
Blåskjell er best i måneder med "r" i, og selv om vannet i sjøen er kaldt, er det god mosjon å plukke sine egne! Vår kokk Tommy Østhagen , som er hjemmehørende i Hedmark, innrømmer at han først stiftet bekjentskap med denne delikatessen da han jobbet som kokk i Belgia.
Du kan nå betale med
*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.
På en omeletts konsistens kan du skille en god kokk fra en dårlig, mener vår kokk Tommy Østhagen. Her lærer han bort knepene som gjør omeletten din overlegen.
På en omeletts konsistens kan du skille en god kokk fra en dårlig, mener vår kokk Tommy Østhagen. Her lærer han bort knepene som gjør omeletten din bedre.
Blåskjell er best i måneder med "r" i, og selv om vannet i sjøen er kaldt, er det god mosjon å plukke sine egne! Vår kokk Tommy Østhagen , som er hjemmehørende i Hedmark, innrømmer at han først stiftet bekjentskap med denne delikatessen da han jobbet som kokk i Belgia.
Det er tid for fårikål, finnebiff og andre norske grytedelikatesser. Dessverre er den tradisjonsrike husmannskosten både kaloririk og full av mettet og usunt dyrefett. Men det finnes håp! Med enkle triks kan du fjerne mesteparten av fettet. I onsdagens nett-treff delte vår kokk Tommy Østhagen sine grytetips.
Tommy Østhagen er kokk her i Vektklubb.no, og lager mange av oppskriftene. Hver fredag skriver han spalten VK-kokken. Her har han svart på spørsmål fra dere medlemmer.