Glad i å bake?: God og saftig helgebakst med litt bedre samvittighet

Publisert: 2012-08-22 11:42

Slik gjør du den søte baksten sunnere uten at det går på bekostning av smaken.

GÅ FOR GROVT: Da får du i deg mer av de nyttige næringsstoffer som fiber, vitaminer, jern og mineraler.

Opplysningskontoret for brød og korn

Vektklubb har plukket ut noen av våre favorittoppskrifter på kjente bakevarer som har fått en sunnere og grovere «make-over»:

Skolebrød, boller og snurrer

Hærlig-bærlig! Grov-snurr med syltetøy, skolebrød med blåbær- og vaniljefyll.

Opplysningskontoret for brød og korn

Muffins

Havregryn har en naturlig sødme og er stikkordet for grovere muffinsbakst.

Opplysningskontoret for brød og korn

Müslibarer

Til langtur kan det være greit med müslibarer som gir mye energi og tar liten plass i sekken.

Opplysningskontoret for brød og korn

Har du grove og gode oppskrifter på tradisjonell søtbakst som du vil dele med andre i Vektklubb?

Kom med tips her!

Les også:

Annonse

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Samtlige medlemskap fortsetter å løpe etter valgt innmeldingsperiode. Medlemskapet løper inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en tjeneste eid av VG
Ansv. redaktør og adm. direktør: Gard Steiro
Nyhetsredaktør: Tora Bakke Håndlykken
Utviklingsredaktør: Øyvind Brenne
Redaktør Feature/VG+: Jane Throndsen
Politisk redaktør: Hanne Skartveit
Her finner du #vgvektklubb
Ansvarlig journalist: Elisabeth Stigum
Kopiering av materiale fra VG og Vektklubb for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.
© 2022 Verdens Gang AS
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her