Dame (70): - Føler meg sprekere enn jeg har gjort på 20 år!

Elisabeth Stigum
Publisert: 2010-03-09 14:17

Jeg er en dame på snart 70 år. I februar 2009 begynte jeg å slanke meg etter å ha vært overvektig av forskjellige medisinske grunner i mange år. Da veide jeg 85 kilo.Det er viktig å finne aktiviteter du liker å gjøre for at det skal bli en rutine, for Oslodame (70) har blant annet golf og svømming bidratt til en aktiv hverdag.

I mars samme år meldte jeg meg inn i Vektklubb.no og veide da 83 kilo. I dag et år etter har jeg gått ned til sammen 15 kilo og føler meg sprekere enn jeg har gjort på 20 år.

Jeg orker å trene godt, jeg svømmer, går turer, trener styrke, spiller golf og er aktiv i hverdagen. Jeg føler meg mye yngre enn mine snart 70 år. Jeg synes Vektklubb.no er en fantastisk "stille" hjelper, og det er så mange fine tips om trening, god mat og inspirasjon å finne, slik at for meg har dette gått som en lek, selv om kiloene har svunnet sakte hen. Mye av fettet har blitt forvandlet til muskler og alle som kjenner meg sier at jeg ser veldig sunn og frisk ut, slik føler jeg meg også.

Finn din treningsform du også! Les her

Nå vil jeg stabilisere meg sammen med Vektklubb.no, synes den er blitt som en god "venn" og støttespiller. Derfor: hjertelig takk for hjelpen til et nytt og bedre liv! Jeg er så takknemlig!
Vennlig hilsen Oslodame (70), et fornøyd medlem

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Du kan nå betale med

  • strex

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her