Anders (25): - Fantastisk mange inspirerende medlemmer på forumet

Publisert: 2010-06-02 16:49

Jeg meldte meg inn i Vektklubb.no fordi jeg følte at jeg trengte veiledning og støtte.<br /><br />Jeg har jo på egen hånd lest meg helt bort på teori og teknikker vedrørende vektreduksjon, og ble ganske overrasket over det nesten naive nivået som dere la opp til. Men det enkle er ofte det beste.

På seks måneder har Anders gått ned hele 10 kilo.
- Det å ha kontroll over sin egen kropp gir en god mestringsfølelse!


Les flere medlemsrapporter her!
Nå skjønner jeg jo at det er med god hensikt at man oppfordrer til å prøve å leve "normalt" mens man endrer livsstil. Dette skal vare livet ut! Slankekurer har ikke fungert så veldig godt for meg tidligere, så dette var nytt og interessant.
Etter hvert som tiden gikk så oppdaget jeg at det faktisk var helt greit å følge retningslinjene. Og nå har det jammen meg gått et halvt år, og jeg synes framdeles at det er helt greit å leve slik - så dette ser bra ut.
Les også: Start i det små
Nå har jeg holdt på en stund, og har kommet godt på vei mot målet. På et halvt år har jeg gått ned 10 kilo, og har cirka 10 kilo før jeg er når min komfortvekt, så det er jeg strålende fornøyd med.
Jeg har også kommet i gang med regelmessig trening igjen, og det er jo kjempe deilig. Dessuten så har denne reisen fått meg til å se ting på en helt annen måte. Jeg merker først og fremst at jeg har fått økt selvtillit. Det å ha kontroll over sin egen kropp gir meg en god mestringsfølelse!
Les om trening: Det enkle er ofte det beste
Det som holdt meg gående i starten var dagboken. Jeg synes dette er et ypperlig verktøy - spesielt når man først setter igang. På denne måten får man et målbart resultat på hvordan dagen har vært. Man kan gå i en uke uten at noe vises på vekten, men dagboken og næringsregnskapet lyver aldri! Når dagen er omme og jeg ser at regnskapet er i orden så kan man klappe seg på skulderen og si "vell gjort".
Tips til enkel og rask bruk av dagboken
Det er fort gjort å bli demotivert hvis man bare kjører sitt eget løp, da vekten kan oppfører seg rart i perioder og man skjønner ikke hva man gjør feil. Nå for tiden så bruker jeg ikke dagboken hver eneste dag, for jeg føler jeg har såpas kontroll på hva jeg spiser at det er greit.
Jeg pleier likevel å føre av og til for å gjøre stikkprøver. Hvis jeg opplever perioder hvor jeg står veldig stille, så fører jeg også dagbok for å kunne observere om det er der det er noe galt.
Står vekten stille? Les her hva ekspertene har svart om manglende vektreduksjon
Jeg synes også det er fantastisk mange inspirerende medlemmer på forumet. Dette er motivasjonsfaktor nummer én for min del. Det er helt vanlige mennesker med de samme utfordringene som meg, og som sliter med nøyaktig de samme tingene som meg.
Mange av de har kommet svært lang på veien og har lykkes, mens andre er i startgropen enda. Jeg satt veldig pris på å få tilbakemeldinger og hjelp fra disse når jeg først startet, og nå prøver jeg selv også å hjelpe til og motivere videre. Dette blant annet gjennom "VK#0027s Biggest Loser konkurransen" som jeg har arrangert de siste månedene.
Det var litt om min tid i Vektklubb.no så langt. Takk for at dere kjører dette opplegget. Det er vell verdt å betale noen kroner for!
Hilsen Anders (25), Trondheim

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her