REDUSERT MIDJEMÅL: - Folk tror jeg har sultet meg til dette, men sannheten er jo at jeg spiser mye av den samme maten som tidligere, bare i mindre mengder, skriver Roger (36).

Roger gikk ned 20 kilo på tre måneder

Publisert: 2012-11-29 13:01

Kalorisjokk ble en åpenbaring for Roger (36). Da han meldte seg inn i Vektklubb.no veide han 114 kilo.<br />

Dette er hva Roger skriver til oss:

FØR OG ETTER: - Nå nyter jeg bare øl og potetgull i gode lag og når jeg har skikkelig lyst på. Øl og potetgull både fredag og lørdag er ikke sunt i lengden.

«Jeg hadde aldri klart å gå ned i vekt uten å få den store kalori-åpenbaringen. For eksempel at jeg fant ut hvor mye kalorier det var i en tacolompe.

Jeg har ikke deltatt på forumet, jeg har ikke brukt menyforslaget, men jeg har registrert trening og matinntak ganske slavisk, og det er dette som har hjulpet meg.

Bare å vite hvor mange kalorier det var i de forskjellige matvarene kom som et sjokk på meg. Noe måtte gjøres, så da var det bare å starte.

Jeg satte meg et mål den 26. august 2012 at den 1. juli 2013 så skulle jeg ned fra 114 til 89 kilo. Trening hadde jeg gjort fast tre til fire ganger i uken siden november året før, men nå skulle jeg altså forandre kostholdet også.

Nøyaktig tre måneder siden oppstart gikk jeg på vekta og kunne ikke tro at det var sant. Jeg hadde da gått ned 20 kilo på tre måneder! Egentlig 19,8 kilo, men hvem bryr seg om de 200 grammene nå. Jeg belønner meg selv med en iPod Shuffle som skal brukes på trening.

Folk tror jeg har sultet meg ned i vekt, men sannheten er jo at jeg spiser mye av den samme maten som tidligere, bare i mindre mengder.

Men jeg har delvis kuttet ut øl og potetgull. Dette er noe jeg nå bare nyter i gode lag og når jeg har skikkelig lyst på. Tidligere var det alt for mye av dette for min egen del. Øl og potetgull både fredag og lørdag er ikke sunt i lengden.

Jeg har fortsatt fem kilo til som skal bort, men akkurat nå er jeg bare superfornøyd.

Jeg vil bare si tusen takk for at dere har laget Vektklubb.no, noe så brukervennlig, enkelt og likevel genialt. Håper dere fortsetter å hjelpe mange flere!

Rogers tre tips:

  • Kylling og brokkoli er faktisk mye bedre enn potetgull når du vet at kiloene forsvinner.
  • Sett alltid av tid til trening, og press deg selv etterhvert til å nå nye mål. En kan alltid bli bedre.
  • Skal du bort en helg, dropp å registrere alt du spiser. Ikke stress med det. Hvis du spiser sunt og fornuftig så går det helt fint.

Vennlig hilsen Roger (36), Oslo»

Roger trente jevnlig 3 - 4 ganger i uken, men det var først da han tok tak i kostholdet ved å begrense porsjonstørrelsene at vekten gikk ned.

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her